Жодного шику: де оселилася Алла Пугачова в Ізраїлі – про замкову розкіш можна назавжди забути

Не так давно Алла Пугачова та Максим Галкін ошелешили новиною про продаж свого замку. Нині стало відомо, де оселилась Примадонна в Ізраїлі – від минулого шику не залишилось й сліду

Останнім часом Алла Пугачова активно “світиться” на перших шпальтах ледве не всіх засобів масової інформації. У зв’язку з останніми подіями Примадонна зуміла вчинити серйозний фурор серед своїх прихильників та навіть тих, хто раніше не сильно цікавився життям і творчістю Алли Борисівни.

Наразі артистка вирушила за кордон, покинувши територію рідної країни. Якщо раніше публіка вважала, що артистка покинула росію тимчасово, то після новин про продаж помпезного замку в елітному селищі в Підмосков’ї думки розділились. Доки одні стверджують, що пізніше Алла Пугачова стовідсотково пожалкує про своє рішення продати власне житло, то інші бажають артистці удачі та щастя на новому місці.

Втім, думка, яка точно не покидає голови багатьох шанувальників, звучить наступним чином: де наразі живе артистка? Можна побитись об заклад, що після багатьох років, які Алла Борисівна прожила в казковому замку разом зі своїм чоловіком Максимом Галкіним, їй буде важко “опуститись” до рівня звичайного та навіть середньостатистичного житла.

У Мережі показали ймовірне місце перебування Алли Пугачової

Наразі існує всього три версії того, де насправді може перебувати Алла Борисівна. Ми проаналізували ці теорії та детально описали кожну з них. Так, за інформацією анонімних джерел, рідний брат чоловіка Пугачової Дмитро Галкін віддав зірковій родині власний особняк у звичайному ізраїльському районі.

У Мережі з'явились фотографії будинку рідного брата Максима Галкіна Дмитра, де можливо нині мешкає Алла Пугачова
У Мережі з’явились фотографії будинку рідного брата Максима Галкіна Дмитра, де можливо нині мешкає Алла Пугачова

Нове ймовірне житло Алли Борисівни не можна порівнювати із замком у Підмосков’ї. Масштаби, інтер’єр та екстер’єр двох домівок сильно відрізняються. У будинку Дмитра Галкіна відсутній розмах, до якого звикла легендарна російська співачка. Ті самі анонімні джерела стверджують, що Примадонна почувається дуже некомфортно на новому місці.

Втім, інші джерела стверджують, що насправді Алла Борисівна мешкає в одному з найкращих районів Тель-Авіву, який в народі називають “ізраїльською Рубльовкою”. За інформацією, яка нині не є підтвердженою, на території нового місця проживання артистки є шикарний басейн та інші зручності.

Проте, є ще й третя думка, якою поділився російський продюсер Сергій Дворцов. За зізнанням шоумена, Алла Пугачова має власність в Ізраїлі, в якій нині й проживає. Так, Дворцов розповів, що Примадонна отримала ізраїльський паспорт терміном в один рік. По закінченню цього терміну вона зможе отримати ізраїльське громадянство на п’ять років.

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.