“Не можете нормально постригтись?”: Олю Цибульську розкритикували за нову зачіску, але зірка знайшла відповідь

Оля Цибульська отримала невтішний коментар стосовно своєї нової зачіски. Зірка виявилась "гострою на язик" і знайшла влучну відповідь на зауваження недоброзичливців

Відома українська співачка Оля Цибульська активно веде свої соціальні мережі. На особистій сторінці в Інстаграмі зірка активно ділиться подіями зі свого життя та завжди підіймає підписникам настрій. Втім, іноді недоброзичливці вирішують виказати свою думку стосовно зовнішності, творчості та особистості Цибульської. Зірка ніколи не губиться та знаходить влучні відповіді.

Так, цього разу артистка вирішила поговорити в Історіях зі своїми шанувальниками. Окрім цікавих та іноді філософських запитань, Оля Цибульська отримала не дуже добрий коментар стосовно своєї нової зачіски. Так, один із підписників зірки запитав, чи не може вона “нормально постригтись”. У відповідь українська співачка зазначила, що в цьому нема потреби.

Оля Цибульська, як завжди, з гумором відповіла на коментар недоброзичливця стосовно її нової зачіски
Оля Цибульська, як завжди, з гумором відповіла на коментар недоброзичливця стосовно її нової зачіски

Оля Цибульська відповіла на цікаві запитання своїх шанувальників

Варто зазначити, що українська співачка отримала чимало особистих та іноді навіть філософських запитань. Так, в артистки з’явився настрій на розмову зі своїми прихильниками, а тому вона вирішила відверто відповісти на низку запитань. Наприклад, за зізнанням Олі Цибульської, нині вона майже не спілкується зі своїми зірковими колегами.

Оля Цибульська зазначила, що в буремні часи варто спочатку одягти кисневу маску на себе, а лише потім приступати до порятунку найближчих. За словами співачки, нині їй вистачає сил на найрідніших людей.

Оля Цибульська відповіла на запитання про її стосунки з зірковими колегами
Оля Цибульська відповіла на запитання про її стосунки з зірковими колегами

До того, один із підписників артистки запитав поради стосовно того, як відпустити минуле. Співачка пояснила, що немає нічого дивного в тому, що людина постійно повертається до згадок про те, що було в її житті раніше, навіть якщо мова йде про погані спогади. Річ у тому, що наш мозок почувається комофртно всілякий раз, коли знає, як реагувати на події та які емоції при цьому відчувати.

Втім, Цибульська зізналась: якщо ризикнути та відпустити минуле ніби кульку, то жити стане набагато приємніше.

Оля Цибульська відверто поговорила зі своїми шанувальниками
Оля Цибульська відверто поговорила зі своїми шанувальниками

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.