“Дуже сумно”: екс-чоловік Тетяни Денисової Олександр Кривошапко чуттєво привітав свою маму з днем народження

Відомий український співак, а, за сумісництвом, колишній чоловік зрадниці Тетяни Денисової розчулив сумним привітанням мами, з якою вже давно не бачиться

Відомий український співак та волонтер Олександр Кривошапко розчулив Мережу привітанням своєї мами. Вчора Діана Кривошапко відзначила свій день народження. Український артист зазначив, що йому дуже сумно, що його рідна людина змушена зустрічати такий особливий день у подібній атмосфері. Втім, Кривошапко зазначив, що дуже цінує та любить маму, з якою так давно не бачився.

Сьогодні день народження в моєї матусі. Дуже сумно, що я не можу бути зараз поруч. Але я дуже сильно люблю тебе і неймовірно сумую. Дякую тобі, що зробила все можливе, аби я мав гідне життя

– подякував на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Олександр Кривошапко.

До свого мініпривітання український співак додав симпатичну фотографію, на якій Діана Кривошапко сидить за піаніно та щиро усміхається. Схоже, Олександр Кривошапко поділився знімком матері з виступу. Варто зазначити, що артист дуже схожий на свою зіркову маму.

Український співак Олександр Кривошапко ніжно привітав на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм свою маму з днем народження
Український співак Олександр Кривошапко ніжно привітав на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм свою маму з днем народження

Що відомо про сім’ю Олександра Кривошапка

Український співак народився 1992 року в Маріуполі, Донецька область. Артист зростав у звичайній люблячій родині. Батько майбутньої зірки помер, коли Кривошапку було всього 9 років, тому мама артиста, Діана Кривошапко, самотужки виховувала сина.

Не дивлячись на те, що в хлопця майже не було батька, Діана Кривошапко відмінно впоралась зі своєю материнською роллю й допомогла Олександрові встати на ноги, знайти своє покликання в житті й впевнено крокувати у дорослому житті. Сам артист неодноразово дякував своїй матері за все, що вона для нього зробила. Мати артиста та його новоспечена дружина Марія – найдорожчі люди, які нині є в його житті.

Мати Олександра Кривошапка – творча людина. Як і її син, Діана Кривошапко, займається музикою. Раніше вона працювала викладачем-методистом у Маріупольському музичному коледжі культури та мистецтв. Окрім того, вона є Заслуженим діячем естрадних мистецтв України. Саме мама віддала Олександра навчатись до музичної школи.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.