Розкриті деталі розлучення Пугачової і Галкіна: розділ майна, аліменти, опіка над двійнятами Лізою і Гаррі

Російська співачка Алла Пугачова і гуморист Максим Галкін дуже яскрава пара шоу-бізнесу, навколо якої періодично з'являються чутки про розлучення.

Алла Пугачова і Максим Галкін під час повномасштабного російського вторгнення на територію України переїхали в Ізраїль та публічно висловлюють свій протест діючому в рф режиму. Не зважаючи на те, що пара підтримує один одного, чутки про їх розлучення не стихають.

РосЗМІ розсекретили, як Галкін і Пугачова при розлученні будуть ділити майно і опіку над спільними дітьми Лізою і Гаррі. При умові, що зірки не підписували шлюбний договір, то всю нерухомість і інше майно, яким вони володіють, будуть ділити навпіл. Те, що Максиму Галкіна присвоїли звання іноагента, не впливає на це:

Майно у них відняти ніхто не може, тому що на це немає ніяких правових підстав. Навіть якщо Примадонну визнають іноагентом, це не вразить їх права в цьому аспекті. Ніяким чином відчуження майна в даному випадку на користь держави не відбудеться

, – прокоментував адвокат Андрій Альошкін.

Розкриті деталі розлучення Пугачової і Галкіна
Розкриті деталі розлучення Пугачової і Галкіна

Дітей артистів у випадку їх розлучення чекають зміни:

Суд визначає дітям наступні обставини: аліментна база, місце проживання — з ким із батьків вони залишаться, порядок спілкування з батьком і матір’ю. Аліменти можуть бути договірними або в силу закону. Але перш ніж говорити про це, треба зрозуміти об’єм маси, яка підлягає розділу. Треба визначити, що саме записано на подружжя, а також яким чином це оформлено. Може бути, якась власність вже оформлена на дітей

, – пояснив юрист.

Розкриті деталі розлучення Пугачової і Галкіна

Варто відмітити, що кожний раз, коли в ЗМІ здіймаються чутки про розлучення Галкіна і Пугачової, вони не дають хейтерам шансів порадіти і показують ідилію у шлюбі, заперечуючи будь-які подібні домисли.

Також подивіться наше відео, у якому ми розібрались, чи можуть бути чутки про розлучення зірок сценічним піар-ходом:

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.