“Пропонував усім артистам”: Ані Лорак, Полякова і Приходько зізнались, що Меладзе вимагав від них близькості

Останнім часом навколо Костянтина Меладзе згущуються важкі хмари. Все частіше співачки, яких він продюсував, зізнаються, що під час співпраці він вимагав від них близькості в обмін на славу

Відомий продюсер Костянтин Меладзе займався просуванням не однієї української артистки. Відомі співачки починали свою кар’єру пліч-о-пліч із відомим продюсером і деякий час навіть не підозрювали, що їм доведеться пережити. Коли жінки досягли успіху та здобули шалену популярність, то вирішили розповісти, що собі дозволяв Костянтин Меладзе під час їхньої співпраці.

На жаль, жінки ледве не щодня стикаються з харасментом на робочому місці, втім говорити про це до певного часу було не прийнято. Сьогодні ситуація кардинально змінилась, а тому жінки дедалі частіше діляться історіями про домагання, адже кожен, хто собі це дозволяє, мусить відповідати за вчинки.

Історія Ані Лорак

Минулого року в інтерв’ю для Бориса Корчевнікова вперше натякнула на те, що під час співпраці з Костянтином Меладзе він натякав на близькість із нею. Співачка заявила, що в певний момент продюсер запропонував зробити її популярною в обмін на “послугу”. Хоча відверто всіх деталей Ані Лорак не розкривала, кожному було зрозуміло, про що йдеться.

Я не змогла прийняти запропоновані умови його роботи. Ці умови перебували в особистій площині. Ми дорослі люди, ми все розуміємо

– прокоментувала Ані Лорак.

Костянтин Меладзе пропонував близькість Ані Лорак, Олі Поляковій, Анастасії Приходько
Костянтин Меладзе пропонував близькість Ані Лорак, Олі Поляковій, Анастасії Приходько

Історія Олі Полякової

Після приголомшливого зізнання Ані Лорак у гру вступила Оля Полякова. Українська співачка підтримала колегу й заявила, що вірить у кожне її слово. Причиною абсолютної довіри став той факт, що Полякова зіткнулась з такою самою ситуацією.

Вірю Ані Лорак тільки, тому що сама також отримувала таку ж саму пропозицію від тієї самої людини

– відверто зізналась українська співачка.

Історія Анастасії Приходько

Нещодавно Анастасія Приходько дала інтерв’ю для Rostyslove Production, у якому зізналась: історія, що трапилась із нею набагато гірша та складніша за те, що було з Ані Лорак та Олею Поляковою. Українська співачка зізналась, що після завершення співпраці з Костянтином Меладзе вона була змушена користуватись послугами психологів та довго лікувати панічні атаки. Втім, додала артистка, подробиці розказувати вона все ще не готова.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.