Оля Цибульська порівняла Віру Брежнєву з Ані Лорак та прокоментувала її нову пісню “Вишиванка”: “Прокинулася”

На днях Віра Брежнєва спільно з ще однією українською співачкою TAYANNA презентувала свою першу україномовну пісню і Оля Цибульська це прокоментувала.

Багато років екс-солістка “ВІА Гри” Віра Брежнєва співала російськомовні пісні та виступала на російській сцені, жила в росії, але після 24 лютого 2022 року зірка висловила свою громадянську позицію і виступила проти війни, яку розв’язала рф. Це неоднозначно сприйняла публіка, яка пригадала скандальне інтерв’ю Брежнєвої, у якому вона заявила, що не вважає і не відчуває себе українською співачкою.

Це вплинуло на реакцію людей на нову пісню Віри у дуеті з TAYANNA “Вишиванка”. Багато запитань від користувачів Мережі отримала Оля Цибульська, яка дуже активно веде блог в Instagram і часто спілкується з підписниками.

Оля вирішила висловити свою думку, тому що вона підтримала Брежнєву і отримала нескінченну кількість повідомлень з вирізкою з того скандального інтерв’ю екс-ВІА Гри. Багато з цих повідомлень мають такий контекст, що Віра різко перевзулася. Цибульська запропонувала подивитися на це з іншої сторони:

Що краще – Віра Брежнєва, яка не відчувала себе українською співачкою, але етнічно українка і після повномасштабного вторгнення нарешті докумекала і підтримує активно Україну чи Ані Лорак, яка все життя била себе в груди, співала Івасюка і кричала, що вона народна артистка?

– сказала Оля і відмітила, що кожна людина допускає помилки, але важливо те, чи робить вона після цього відповідні висновки.

Оля Цибульська порівняла Віру Брежнєву з Ані Лорак та прокоментувала її нову пісню
Оля Цибульська порівняла Віру Брежнєву з Ані Лорак та прокоментувала її нову пісню

Іще Цибульська виклала думки підписників стосовно української пісні Віри, які дуже неоднозначні:

  • “Перевзулася…”;
  • “Вона не перевзулася, вона прокинулася! Як багато наших артистів – війна відкрила очі”;
  • “Нехай їде за кораблем!”;
  • “Краще пізно, ніж ніколи”;
  • “І Віра і Лобода вони молодці”;
  • “А де вона публічно виразила, що до неї докумекало”;
  • “А якщо і Лорак докумекає через час, то її теж вибачити?”.

Також частина фанатів погодилися з Ольгою.

Оля Цибульська порівняла Віру Брежнєву з Ані Лорак та прокоментувала її нову пісню
Оля Цибульська порівняла Віру Брежнєву з Ані Лорак та прокоментувала її нову пісню

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.