Юлія Висоцька привітала з днем народження маму: виповнилося років менше, ніж зятю Андрію Кончаловському

Мама відомої російської акторки Юлії Висоцької відсвяткувала свій день народження. Донька ніжно привітала зірку, якій років набагато менше, ніж зятю Андрію Кончаловському

Юлія Висоцька – відома російська акторка театру та кіно, яка здобула свою популярність завдяки телепрограмі “Їмо вдома”. Артистка неодноразово розповідала про історію створення шоу. За зізнанням Юлії, вона захотіла поєднати два своїх найбільших захоплення – кулінарія та телебачення.

Втім, варто зазначити, що мама відомої артистки не менш популярна серед російської аудиторії. Світлана Мелихова вчора відсвяткувала свій день народження, а її донька ніжно привітала рідну людину на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Юлія Висоцька показала декілька архівних знімків молодої Світлани.

В Інстаграм-історіях російська акторка показала фотографію своєї мами, на якій вона зображена зовсім молодою. Світлана одягнута в симпатичний костюм з піджака та спідниці у квітковому забарвленні. Висока та об’ємна зачіска була особливо популярною в ті часи, а тому зі впевненістю можна сказати – Світлана Мелихова була ще тою модницею.

Юлія Висоцька привітала свою маму на особистій сторінці в Інстаграмі
Юлія Висоцька привітала свою маму на особистій сторінці в Інстаграмі

Окрім опублікованої Історії Юлія Висоцька вирішила поділитись із підписниками дописом з не менш симпатичною фотографією своєї матері. Схоже, що це знімок з альбому, адже під фотографією зазначено ім’я матері Юлії Висоцької. На опублікованому кадрі Світлана позує зі славнозвісною високою та об’ємною зачіскою й задумливо дивиться в сторону. Варто зазначити, що Юлія Висоцька дуже схожа на свою зіркову маму.

Юлія Висоцька показала архівні кадри з часів молодості своєї матері
Юлія Висоцька показала архівні кадри з часів молодості своєї матері

У коментарях до опублікованого допису шанувальники, підписники та товариші Юлії Висоцької поспішили привітати Світлану з її днем народження.

  • “Здоров’я матусі та багато-багато радісних років, та зим, та весен, та осеней”;
  • “Дуже красива матуся. Довгих років життя!”;
  • “Ви такі схожі, особливо очі. Мама – справжня красуня”;
  • “З Днем народження! Мама-красуня, довгих їй років щасливого життя!”;
  • “Юліє, я приєднуюсь до ваших добрих слів. А до цієї фотографії треба було і свою прикріпити (у нинішньому віці). Ви дуже схожі на матусю”;
  • “Юля, яка у вас красива мама! З такою аристократичною зовнішністю!”;

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.