Стало відомо про долю зниклого Валерія Леонтьєва: в житті 73-річного артиста щось пішло не так

Відомий радянський і російський співак Валерій Леонтьєв збентежив своїх шанувальників через те, що раптово зник і не виходить на зв'язок.

73-річний Валерій Леонтьєв опинився в числі артистів, які пішли в тінь ще пів року назад. Співак перестав відвідувати світські заходи, зупинив концертну діяльність, мовчить. Прихильники виконавця хіти “Дельтаплан” хвилюються, що у зірки почалися проблеми зі здоров’ям в такому віці. Також є розмови про те, що він просто емігрував до Сполучених Штатів Америки, а саме до Маямі, де у нього є вілла.

Куди зник російський співак і артист Валерій Леонтьєв

Таролог Марія Знаменська стверджує, що причин перейматися немає, оскільки у музиканта все добре і скоро він планує почати великий гастрольний тур. Експерт зробила розклад карт Таро і подивилася в майбутнє співака – від проблем зі здоров’ям Леонтьєв не страждає, але на його життєвому шляху не так давно були нещастя. За передбаченням, це може бути пов’язано з його роботою або особистим життям, але в обох випадках переживати це Валерію важко.

“Щось у нього все ж обрушилося. Можливо, це якийсь новий проект, може, бізнес чи навіть особисті відносини”, – цитують таролога російські ЗМІ.

Подібну інформацію надав концертний директор Леонтьєва, який попросив не відправляти співака на пенсію:

“Чому він зник? Зовсім не зник. Зараз він не виступає, але буде виступати. Концерти давати, їздити по містах він поки не хоче. Готує програму, плюс інші заходи, знімальні втому числі. Почуває Валерій себе чудово. Повен сил та енергії. Зараз не в росії, на островах на відпочинку, планує повернутися”, – заявив представник Валерія Леонтьєва.

Куди зник російський співак і артист Валерій Леонтьєв

Але шанувальники не до кінця заспокоїлися, оскільки ще в минулому році в медіапросторі ходили тривожні чутки про здоров’я зірки. Пізніше стало відомо, що Леонтьєв таємно переніс операцію на ногах, а його пластика на обличчі дала ускладнення на очі.