З Остапчуком і Джамалою: Данилко і мама Сердючки без сценічних костюмів заспівали на концерті наживо (Відео)

Андрій Данилко та Інна Білоконь дали благодійний концертний тур у Польщі, а на завершення влаштували феєричний виступ наживо без сценічних костюмів Сердючки і мами.

Під час повномасштабної війни, яку росія розв’язала проти України, Андрій Данилко та Інна Білоконь, більш відомі публіці як Вєрка Сердючка та її запальна мама, не покидали країну з метою евакуюватися в більш безпечне місце. Вони залишалися вдома і підбадьорювали цим мільйони українців, а нещодавно бенд Сердючки виїхав до Польщі на благодійний концертний тур в знак подяки цій країні за те, що вона стала тимчасовим прихистком для величезної кількості українських родин, які були змушені рятуватися від наслідків російського вторгнення. Частину виручених коштів від продажу квитків артисти передадуть на потреби ЗСУ та усіх, кому в нинішніх умовах потрібна допомога.

Данилко з мамою Сердючки зняли на концерті сценічні костюмі та заспівали наживо

На виступах артисти збирають повні аншлаги. Чого тільки вартує фінальний концерт Вєрки Сердючки у Варшаві, на якому Андрій Данилко разом з Інною Білоконь вийшли до глядачів без сценічних образів та заспівали свій хіт “Russia goodbye” наживо. На сцені їм також підспівували телеведучий Володимир Остапчук і співачки Джамала та ROXOLANA.

В офіційному профілі Сердючки в Інстаграм вже з’явився запис цього феєричного виступу, який зібрав безліч захоплених коментарів:

  • “Фантастичне шоу, чудове відео, мені подобається бачити вас усіх у чорному (цивільному). Також видно, що Інна – не бабуся, а класна жінка. Те, що ви робите – це не просто колоритне шоу, це частинка Батьківщини, світло і радість, особливо для багатьох співвітчизників, які втекли з України”;
  • “Класс! Андрію, любимо щиро і настільки, що костюм нашої улюбленої Вєрки вже не обов’язковий!”;
  • “Сердючка – це символ України! І не важливо, в образі чи ні! Слава Україні!”;
  • “Наша Вєрка – це як окремий вид мистецтва, обожнюю!”, – пишуть користувачі.
Данилко і мама Сердючки без сценічних костюмів заспівали на концерті наживо