Перекроїла себе повністю: переможницю “Холостяка” Дашу Квіткову не впізнають після пластики обличчя

Даша Квіткова стала відома після участі в реаліті-шоу "Холостяк". Втім, шанувальники вже не впізнають фаворитку Микити Добриніна після пластики обличчя – позбулась "родзинки"

Даша Квіткова здобула свою популярність завдяки участі в любовному реаліті-шоу “Холостяк”. Дівчина стала основною фавориткою Микити Добриніна, а пізніше перемогла в телепрограмі. Втім, цього року знаменитість наважилась на пластичну операцію, після якої прихильники її не впізнають. За зізнанням шанувальників, вона позбулась своєї “родзинки”.

Даша Квіткова та Микита Добринін не розлучаються з часів завершення зйомок Холостяка

Даша Квіткова зробила пластичну операцію та збиралась мовчати

Дружина Микити Добриніна на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм розповіла про важливу подію. Протягом довгого періоду їй не подобалась “ямочка” на кінчику її носа, тому вона нарешті наважилась виповнити свою мрію – зробити ідеальний ніс. Даша Квіткова зробила ринопластику та розповіла про це в Мережі.

У Інстаграмі за дівчиною стежать майже два мільйони користувачів, а отже вона активно розповідає про події зі свого життя. Даша Квіткова зізналась, що спершу вона хотіла приховати від підписників те, що зробила операцію. Дружина Микити Добриніна розповіла, що не хотіла читати сотні негативних коментарів, які, як була впевнена, отримає. Втім, знаменитість вирішила бути повністю відвертою зі своїми фанатами.

Даша Квіткова показала, як змінилась її зовнішність після ринопластики

Мій блог втратив би свою актуальність, якби я промовчала та не розповіла все вам. У мене була ямка на носику, яку я завжди заповнювала у космологічній клініці. І ось, як справжня дівчина, я вирішила, що зроблю рино, і раз і назавжди закрию питання з ямочкою

– зізналась Даша Квіткова.

Крім того, знаменитість зізналась, що насправді сильного хірургічного втручання в її зовнішність не було. Даша Квіткова скористалась послугами пластичного хірурга Едгара Камінського, який просто з’єднав хрящі таким чином, аби на кінчику носа зникла ямочка.

Даша Квіткова також зазначила, що реабілітаційний період проходить доволі швидко. На її ночі були тейпи всього лиш 7 днів, а на восьмий їх зняли. Нині дружина Микити Добриніна задоволена своїм носом. Крім того, Даша Квіткова зізналась, що її початковим запитом до пластичного хірурга було питання стосовно грудей.