Монатіки видали секрети Винника і Дорофєєвої: вагітна Надя засвітилася на фото, Олега привітали через дружину

Відомий український співак Монатік разом зі своєю дружиною розкрили абсолютно всі зіркові секрети. Засвітили фото вагітної Наді Дорофєєвої та розповіли про дружину Олега Винника

Схоже, що останнім часом Монатік разом зі своєю дружиною Іриною Демічевою вирішили кепкувати над секретами своїх колег. Можна сказати напевно, що з почуттям гумору в артистів усе добре, втім їхні зіркові колеги навряд чи будуть задоволені тим, що подружжя “засвітило” всі карти.

Вагітна Надя Дорофєєва

Декілька років тому колишній чоловік відомої української співачки Наді Дорофєєвої святкував свій день народження. Володимира Дантеса щороку вітають колеги, товариші та друзі, втім із привітанням Дмитра Монатіка не зрівнятись нікому. Не так важливо, що привітання вже втратило свою актуальність, адже Надя Дорофєєва та Вова Дантес розійшлись – у серцях шанувальників цей жарт залишиться назавжди.

Монатік привітав Вову Дантеса з днем народження, опублікувавши знімок вагітної Наді Дорофєєвої

Такий вчинок артист пояснив легко – за його зізнанням, він бажає, аби хороших людей у цьому світі з кожним днем ставало тільки більше. Саме тому Монатік прикріпив до публічного привітання свого колеги фотографію з вагітною Надею Дорофєєвою – як приклад того, чого він подружжю бажає.

Сам Володимир Дантес, як людина з не менш хорошим почуттям гумору, відреагував на привітання позитивно. Артист тоді заявив, що Монатік привітав його найкращим чином, а цей допис залишиться в його пам’яті надовго.

Щасливе подружжя – Олег Винник і Таїсія Сватко

Дружина співака Монатіка вирішила не зважати на спроби Винника і Таїсії приховати свої стосунки та вирішила розставити всі крапки на “і”. На день народження артиста Таюне вирішила привітати його в Мережі. Співачка опублікувала допис з чорно-білими фотографіями, а в описі до кадрів навіть звернулась до Винника по батькові – аби не виникало зайвих розмов.

Втім, у коментарях Ірина Монатік привітала Олега Винника через його ймовірну дружину. Дружина українського співака побажала щастя не тільки Виннику, але і Таюне зазначивши, що зичить “щастя вам безмежного у всіх його проявах”.

Ірина Монатік прокоментувала допис ймовірної дружини Олега Винника Таїсії Сватко й розкрила всі карти