Марина Боржемська заявила, що В’ячеслав Узелков їй зраджував у шлюбі: “Ми розлучилися не через це”

Колишня дружина боксера В'ячеслава Узелкова Марина Боржемська розповіла, що чоловік їй зраджував, коли вони були у шлюбі. Однак жінка запевнила, що розлучились вони з іншої причини.

В’ячеслав Узелков і Марина Боржемьска були у шлюбі 19 років. За цей час вони пережили багато негараздів і стали батьками двох дітей: хлопчика Роберта та дівчинки Олівії.

У 2018 році подружжя ошелешило публікою зізнанням про розлучення. Пара, яка здавалася публіці ідеальною, розійшлася з гучним скандалом. Ні Марина, ні В’ячеслав не назвали пряму причину розбрату. Втім Марина неодноразово натякала в інтерв’ю, що Слава у стосунках був абьюзером і постійно тиснув на неї психологічно. Щодо фізичного насилля Марина мовчить, вона не підтверджує здогадки публіки, але і не спростовує їх.

Марина Боржемська показала сина від В'ячеслава Узелкова
Марина Боржемська заявила, що В’ячеслав Узелков їй зраджував у шлюбі

А от В’ячеслав Узелков звинувачує Марину в брехні та запевняє, що колишня дружина не дозволяє йому бачити дітей.

Нещодавно вилилась нова правда про сімейне життя Боржемської та Узелкова. В програмі “Щаслива за 7 днів” на телеканалі СТБ, де Марина Боржемська являється зірковим експертом, жінка розповіла про те, що її колишній чоловік їй зраджував.

Я ніколи не зраджувала, але я знала, що мені зраджували. Я не пішла від свого чоловіка через зраду, я прийняла це рішення через іншу причину. Але мені від цього було дуже боляче.

, – зізналася Марина Боржемська.

Варто відзначити, що після розлучення з Мариною Боржемською В’ячеслав Узелков показав себе не з найкращої сторони. Боксер публічно назвав Марину “тварюкою” в своєму Інстаграм-блозі. За словами Боржемської, вона втекла від чоловіка вночі разом з дітьми, залишивши все майно, в тому числі спільну квартиру. Крім того, Марина стверджує, що чоловік не допомагає фінансово утримувати дітей.

В програмі “Зірковий шлях” син Узелкова і Боржемської Робер розповів журналістці, що не має бажання спілкуватися з батьком. Марина пояснила, чому її син має таку позицію. За словами жінки, Роберт зробив зауваження батьку після того, як той обливав брудом Марину в соцмережах. Після цього В’ячеслав Узелков просто заблокував свого сина в соціальних мережах, чим відкинув хлопця від себе.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.