Макс Барських приголомшив сумою, яку зібрав для українських військових на благодійних концертах

Відомий український співак Макс Барських зробив вагомий вклад в майбутню перемогу України і передав на потреби ЗСУ велику суму коштів. Подробиці читайте далі в матеріалі.

З початку повномасштабної війни в Україні багато українських знаменитостей почали робити все від себе можливе, щоб допомогти країні і пришвидшити перемогу. Хтось почав активно волонтерити, інші пішли до лав ЗСУ, а велика частина артистів вирішили збирати кошти на благодійних концертах і передавати їх на потреби ЗСУ та постраждалих у війні людей.

Український співак Макс Барських, який нещодавно змінив своє сценічне ім’я на Mick Sunday, теж вирішив фінансово допомогти Україні. Артист відправився у благодійни тур “Чекай мене” і зібрав для української армії 1,7 млн гривень. Про це Барських повідомив в соціальній мережі Facebook.

Друзі, дуже пишаюся вами! Це внесок усіх вас. Кожен придбаний квиток туру “Чекай мене” став частиною донату

, – написав Барських.

Мак Барских не может подобрать слова, чтобы выразить свое возмущение. Однако он их подобрал: "Рабы останутся рабами"
Макс Барських приголомшив сумою, яку зібрав для українських військових на благодійних концертах

Артист додав, що ці кошти вже передані на потреби ЗСУ.

Варто відзначити, що після початку початку повномасштабної війни в Україні Макс Барських вступив до лав ЗСУ і їздив на військові навчання, однак на фронт він так і не потрапив. За словами артиста, його записали у резервісти. Тому артист вирішив допомогти Батьківщині на іншому фронті – культурному.

Макс Барських приголомшив сумою, яку зібрав для українських військових на благодійних концертах
Макс Барських приголомшив сумою, яку зібрав для українських військових на благодійних концертах

До слова, багато українських артистів фінансово допомагають українській армії. Так, зіркове подружжя Потап і Настя Каменських гастролюючи по країнах Європи та Латинської Америки, зібрали близько 1 млн гривень для України. Ці кошти були переданні, як на військову допомогу, так і на гуманітарну допомогу постраждалим у війні українцям.

Гурт “Океан Ельзи” разом з Вячеславом Вакарчуком зібрали 19 мільйонів гривень, 14 млн з яких витратили на закупівлю пікапів для ЗСУ, а інші 5 – розділили на різні українські фонди.

Валерій Харчишин разом з гуртом “Друга ріка” перерахували на потреби української армії близько 4 мільйони доларів.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.