У віці ягідки: 45-річна Лідія Таран зробила стрижку боб-каре і тепер виглядає як справжня французька студентка

Відома українська телеведуча Лідія Таран в день свого 45-річчя поділилась в Мережі новими фото з модною стрижкою і розповіла, як в цьому віці поступила в університет.

Лідія Таран – відома українська журналістка і телеведуча каналу 1+1, яка давно не з’являлася в студії, тому що зараз живе в іншій країні. Коли почалася повномасштабна війна в Україні, вона вирішила не ризикувати безпекою себе та дочки Василини і евакуювалася у Францію. Там Лідія Таран відсвяткувала своє 45-річчя і розповіла прихильникам, як змінилося її життя за цей час.

Зірка поділилася, що в цей складний час вона може покладатися тільки на інтуїцію, а її життя взагалі поділилося на два паралельних, одне з яких продовжується вдома в Україні, а друге довелося розпочинати у Франції. Раніше в ТСН Лідія була ведучою, тепер же вона приміряла на себе роботу віддаленого кореспондента за кордоном. За її словами, це зовсім інакше, ніж те, що вона робила в мирний час.

45-річна Лідія Таран зробила стрижку боб-каре і тепер виглядає як студентка
45-річна Лідія Таран зробила стрижку боб-каре і тепер виглядає як студентка

Таран розповіла, що її дочка Василина зараз вчиться паралельно у двох школах, а сама вона теж тепер ходить на навчання – вона вступила у французький університет і стала студенткою.

До цих новин з життя Лідія Таран додала нову стрижку. Вона вкоротила відрослу довжину і підстриглася до боб-каре, яке її омолоджує і на свій вік телеведуча зовсім не виглядає.

Лідія Таран захопила публіку зовнішністю, що змінилась, та оновленою зачіскою боб-каре
45-річна Лідія Таран зробила стрижку боб-каре і тепер виглядає як студентка

Багато українських зірок, які через війну поїхали за кордон отримують багато критики в Мережі. Лідія знає це по собі та виступає за те, щоб оточуючі поважали рішення інших людей, тому що це як мінімум відрізняє українців від окупантів, які прийшли відняти нашу свободу.

45-річна Лідія Таран зробила стрижку боб-каре і тепер виглядає як справжня французька студентка
45-річна Лідія Таран зробила стрижку боб-каре і тепер виглядає як справжня французька студентка

Нагадаємо, Лідія Таран розпочала свою журналістську кар’єру з радіо, але популярною стала на телебаченні. Працювала на Новому каналі, на 5 каналі, на 1+1 вона прийшла в 2009 році і паралельно з основною діяльністю займається соціальним проектом для важкохворих дітей України.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.