Що не так зі здоров’ям? Зірки, що потрапили в халепу: Аліна Гросу, Потап та інші

Зірки – теж люди, і час від часу також хворіють. Добре, що в них вистачає сили поділитися проблемами зі своїми підписниками і, можливо, когось застерегти від необачних вчинків.

Аліна Гросу: хвора чи вагітна?

Дівчина, що співає ледь не з пелюшок, схоже, нині почувається не дуже добре. Гросу заінтригувала фанатів знімками з лікарні, які виклала у своєму аканті в Інстаграмі.

Спочатку Аліна поскаржилася, що почувається зле, перенесла 3,5-годинну операцію і змушена приймати крапельниці. Зірка перепросила, що випала на якийсь час із соцмереж.

А згодом з’явилися докази нового відвідування лікарні. Аліна перебувала на ліжку в тонкій шифоновій сукні, а коли встала і крутнулася, у кадр потрапив величенький животик зірки. Що це насправді: Гросу збирається стати мамою чи так зіграли тіні?

Потап перестав їсти й пити

Чоловік Насті Каменської, схоже, теж встряв у неабияку халепу. У шоумена стався параліч лицевого нерва, через що обличчя перекосилося. Подібна прикрість дістала знаменитість під час благодійного концерту в Мадриді.

Два місяці знадобилися Потапу на лікування

Через застуду запалився лицьовий нерв, а пережитий стрес спровокував параліч половини лиця, що надзвичайно налякало дружину артиста. Бідолаха позбавився можливості їсти і пити. Курс лікування тривав понад 2 місяці.

Оля Цибульська потерпає від ПТСР

Співачка мала проблеми зі здоров’ям ще з початку війни. Але намагалася вдавати, що все гаразд. Таке ставлення до власної особи далося взнаки. Влітку Ольга потрапила у львівську лікарню, і довелося приймати крапельниці протягом місяця.

Чому зірка так довго тримала таємницю при собі і поділилася відео лише в середині осені, вона не пояснила. Тільки відзначила:

“Я добрехалася сама собі, коли постійно намагалася удавати, що в мене все добре”.

Точного діагнозу знаменитості так і не поставили. Напевно, наслідком такого стану виявився посттравматичний стресовий синдром.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.