Надя Дорофєєва вперше прокоментувала вагітність і показала живіт: скоро ощасливить Кацуріна

В Мережі давно поговорюють, що співачка Надя Дорофєєва може бути вагітною. Артистка вперше перервала мовчання та вирішила прокоментувала чутки.

Особисте життя Наді Дорофєєвої активно обговорюють прихильники та ЗМІ останні півроку. Співачка ще в березні поточного року неочікувано оголосила про розлучення з Володимиром Дантесом, з яким була у шлюбі 7 років. Публіка була приголомшена цією заявою, адже зіркове подружжя до останнього демонстрували любов на камеру і приховували негаразди в сім’ї.

Ні Дорофєєва, ні Дантес одразу не назвали причину розлучення, однак пізніше правда стала відома. Виявилось, що Надя закрутила роман із другом сім’ї ресторатором Михайлом Кацуріним. Як наслідок, розлучились не лише Дорофєєва та Дантес, а й сім’я Кацуріних, у яких є двоє маленьких дітей.

Даша Кацуріна розповіла, як Дантес дізнався про зраду Дорофєєвої з її чоловіком
Дорофєєва, Дантес і сім’я Кацуріних

Після того, як стала відома правда, Надю Дорофєєву почали хейтити в Мережі та звинувачувати у зраді чоловіку та в тому, що вона увела іншого чоловіка з сім’ї та ще й у власної подруги. З огляду на це співачка зараз мало говорить про своє особисте життя і дуже рідко публікує кадри в соціальних мережах зі своїм новим обранцем.

Однак в Мережі останнім часом все частіше поговорюють, що Надя може бути вагітною від Кацуріна. Приводом для пліток є те, що Дорофєєва останні декілька місяців з’являється на публіці лише у вільному одязі, який приховує її форми, хоча раніше вона полюбляла відверте та облягаюче вбрання.

Дорофеева и Кацурин ждут ребенка? Бывшая Дантеса намекнула на беременность и прикрыла живот балахоном
Надя Дорофєєва вперше прокоментувала вагітність

Співачка довго не коментувала ці чутки, однак нещодавно вона вперше відповіла, чи дійсно вона вагітна.

Відповідаючи на питання підписників Дорофєєва запевнила, що не вагітна і показала на фото свій плоский живіт. Також артистка запевнила, що вона не відноситься до чайлдфрі (людей, які свідомо вирішили не мати дітей).

Надя Дорофєєва вперше прокоментувала вагітність і показала живіт
Надя Дорофєєва вперше прокоментувала вагітність і показала живіт

Варто відзначити, що за 7 років шлюбу з Володимиром Дантесом Дорофєєва так і не стала мамою. В інтерв’ю артистка говорила, що планує народити дитину, але в далекому майбутньому. Зараз Надя вирішила присвятити себе творчості та кар’єрі.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.