Ігор Кондратюк отримав державний орден: за що шоумена з урочистостями нагородила Україна – деталі (ФОТО)

Нещодавно відомого українського шоумена нагородили державним орденом. Ігор Кондратюк поділився деталями події та розповів, за які заслуги отримав подяку

Український телеведучий, шоумен, продюсер та громадський діяч Ігор Кондратюк нещодавно отримав державу нагороду. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість більш детально розповів, які його заслуги відзначила держава.

Так, Ігор Кондратюк опублікував фотографії, на яких тисне руку українському військовому, а на наступному знімку зображено орден “Щит сил територіальної оборони ЗСУ”. Українського шоумена нагородили за систематичну допомогу українській армії, яку він надає від самого початку повномасштабного вторгнення.

Ігор Кондратюк показав, яким орденом його урочисто нагородила держава
Ігор Кондратюк показав, яким орденом його урочисто нагородила держава

Хоча український шоумен мало розповідає про свою нинішню діяльність, можна припустити, що зробив він уже не мало. Більш того, за зізнанням Ігоря Кондратюка, він не збирається зупинятись – в його планах допомагати ще більше.

Відомо, що почесний орден українському шоуменові та продюсеру вручив командир силами територіальної оборони генерал-майор ЗСУ Ігор Танцюр. Знаменитий ведучий на особистій сторінці показав фотографії з військовим – на знімку вони стоять навпроти прапору України та тиснуть одне одному руки.

Ігор Кондратюк опублікував фотографію з людиною, яка нагородила його почесним орденом
Ігор Кондратюк опублікував фотографію з людиною, яка нагородила його почесним орденом

Ігор Кондратюк про свою військову службу

Нагадаємо, що раніше український шоумен вже коментував той факт, що нині не перебуває в лавах ЗСУ. Більш того, Ігор Кондратюк розповів, чому двоє його дорослих синів відставили ініціативу вступити до армії. За зізнанням знаменитості, вони мають проблеми зі здоров’ям, а сам Кондратюк не на фронті через свій вік.

Втім, український шоумен додав, що він разом із синами підпадає під четверту хвилю мобілізації та, якщо на фронті буде загострення та їм прийде повістка, то вони без роздумів відправляться на передову. Проте Ігор Кондратюк висловив своє небажання того, щоб військова ситуація в Україні загострювалась.

Схоже, що відмову від військової служби Ігор Кондратюк вирішив компенсувати волонтерською та благодійною діяльністю. Варто зазначити, що знаменитість разом зі своїми синами залишається в українській столиці.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.