Дружина Романа Сасанчина розповіла, що стежить за його особистими повідомленнями: “Багато СМС від дівчат”

Кохана переможця вокального змагання "Голос країни" зізналась, що бачила переписки свого чоловіка. Дружина Романа Сасанчина заявила, що йому пише чимало дівчат

Роман Сасанчин – популярний український музикант, який свого часу став переможцем десятого сезону відомого телевізійного проєкту “Голос країни”. Співак одружений з коханою Іванною, яка активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Нещодавно дружина Романа Сасанчина розповіла своїм підписникам про те, що мала доступ до листувань свого чоловіка.

Дружина Романа Сасанчина зізналась, що читала особисті листування свого коханого
Дружина Романа Сасанчина зізналась, що читала особисті листування свого коханого

Так, в історіях в Інстаграмі дівчина розповіла, що одного разу закохані вирішили влаштувати експеримент та обмінялись особистими акаунтами в соціальних мережах. Таким чином Роман Сасанчин мав доступ до сторінки та всіх листувань своєї дружини, а Іванна навпаки – могла  прочитати та побачити абсолютно все, що є в акаунті її чоловіка.

За зізнанням дружини Романа Сасанчина, вона не змогла проігнорувати нагоду, що їй випала. Іванна розповіла, що не втрималась та вирішила прочитати всі Інтернет-листування свого чоловіка. Кохана популярного українського співака зазначила, що її чоловікові пише чимало прихильниць.

Дружина Романа Сасанчина розповіла, що побачила в особистому акаунті свого чоловіка, коли отримала до нього доступ
Дружина Романа Сасанчина розповіла, що побачила в особистому акаунті свого чоловіка, коли отримала до нього доступ

Як ви знаєте, сьогодні ми помінялися сторінками. Що ж я зробила в першу чергу? А я знайшла усі смс-ки. Думаю, що ж там у нього відбувається

– розповіла на особистій сторінці дружина Романа Сасанчина.

Більш того, Іванна поділилась подробицями. За зізнанням дівчини, вона перечитала велику кількість повідомлень, в яких шанувальниці та підписниці її коханого зізнаються йому в палких почуттях. Крім того, дружина Сасанчина зазначила, що багато з них навіть натякали на те, що Роман може покинути свою дружину. Так, Іванна зазначила, що чимало жінок вважають, що наявність дружини та дітей не є приводом зберігати подружню вірність.

Втім, можна зробити висновок, що Іванна не сильно турбується про те, що пишуть її чоловікові інші дівчата. Схоже, в сім’ї Романа Сасанчина панує справжня ідилія, а його дружин абсолютно та повністю довіряє своєму обранцю й розуміє, що він їй ніколи не зрадить.

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.