Причина не в зрадах: стало відомо, через що насправді розвалився шлюб Філіпа Кіркорова та Алли Пугачової

У мережі з'явилась інформація про те, чому Алла Пугачова та Філіп Кіркоров розлучились. З'ясувалось, що причиною стала не подружня зрада та навіть не різниця у віці

Про шлюб Алли Пугачової та Філіпа Кіркорова говорять мало. Нині російська Примадонна щасливо заміжня за популярним коміком Максимом Галкіним та виховує разом із ним спільних дітей. Втім, у минулому артистка перебувала в шлюбі з Філіпом Кіркоровим. Рустам Солнцев, який прославився участю в “Дом-2”, розкрив причину, через яку Примадонна ймовірно не любить згадувати колишнього чоловіка.

Рустам Солнцев прокоментував особистість Кіркорова та його стосунки з Пугачовою
Рустам Солнцев прокоментував особистість Кіркорова та його стосунки з Пугачовою

Реальна причина розлучення Алли Пугачової та Філіпа Кіркорова

Останнім часом Філіп Кіркоров демонструє не найкращі риси своєї особистості. 2022 рік став для артиста роком сварок та скандалів. Так, у російському шоубізнесі вирують справжні пристрасті, а ледве не в кожному конфлікті тим чи іншим чином замішаний Філіп Кіркоров. Публіка звикла бачити його егоїстичною персоною, яка нестерпно любить лише себе одного. Хоча багато прихильників запевняли себе, що це – лише частина сценічного образу, життєві обставини доводять, що все не зовсім так.

За зізнанням Рустама Солнцева, саме безмежна любов до самого себе у свій час відштовхнула Аллу Борисівну від її колишнього чоловіка. Нагадаємо, що Примадонна перебувала в шлюбі з Філіпом Кіркоровим близько одинадцяти років, але не зуміла ні на краплю змінити особистості свого екс-коханого в кращу сторону. Так, Рустам Солнцев запевняє: Алла Пугачова просто не стерпіла поведінки російського артиста та вирішила від нього піти.

Алла Пугачова та Філіп Кіркоров здавались щасливою парою близько одинадцяти років, але врешті-решт розлучились
Алла Пугачова та Філіп Кіркоров здавались щасливою парою близько одинадцяти років, але врешті-решт розлучились

На особистому YouTube-каналі “Руся in USA” Солнцев зізнався, що Філіп Кіркоров мав шанс стати кращою версією себе, втім не зумів побороти свого егоїзму.

Була в нього [Кіркорова – прим. ред.] у житті можливість стати людиною. Була. І бог послав йому цю жінку — Пугачову — щоб він поруч із нею став цією людиною. Але я гадаю, що вона дуже швидко махнула на нього рукою. Нескінченне милування. І стало їй гидко, досиділа вона свій термін. А потім, коли вони розлучилися, помітили, що Пугачова навіть говорити про нього не може. Не може і не хоче

– розповів Рустам Солнцев.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.