Світлана Тарабарова вагітна втретє: коли в родині станеться поповнення і хто народиться (ФОТО)

Відома українська співачка Світлана Тарабарова вагітна втретє. Цю щасливу новину зірка розкрила підписникам в Мережі та довела, що життя продовжується і під час війни.

Зараз в Україні дуже неспокійний час, вже дев’ять місяців продовжується повномасштабна війна, яка забрала у кожного українця почуття безпеки і спокою, забирає життя і мрії. Багато зіркових пар розлучилися саме під час війни, а ті, які мріяли про дітей, відкладають це питання на потім, тому що складно планувати життя в нинішній ситуації, тому новина Світлани Тарабарової про третю вагітність стала такою вибуховою для користувачів Мережі.

Світлана Тарабарова вагітна втретє
Світлана Тарабарова вагітна втретє

Співачка Світлана Тарабарова втретє вагітна

10 листопада співачка Світлана Тарабарова повідомила дуже радісну новину про поповнення в сім’ї. Зірка стане мамою в третій раз, але поки не розсекречує термін і стать майбутнього малюка.

Артистка виклала ніжні фото в чорному піджаку, зі своєю яскравою зачіскою та в сережках-зірках, тримаючи в руках позитивний тест на вагітність з двома смужками.

Життя триває 3.0

, – ніжно підписала знімки Тарабарова.

Майбутню маму просто засипали привітаннями як звичайні фанати, так і колеги по шоу-бізнесу:

  • “Ого! Оце так новина! Вітаю!”;
  • “Красивих та гарних людей повинно бути більше!”;
  • “А чому ні..? Такі чудові люди мають народжувати якомога більше чудових дітей. Вітаю, хай вагітність буде легкою, незважаючи на складний час війни, в якому зараз живемо. З Богом”;
  • “Моя ж ви киця, вітаю! Життя переможе цей морок”;
  • “Які ж ви молодці! Так радію за вас! Це велике щастя!!!”;
  • “Вітаю вашу родину з такою чудовою новиною! Божого захисту та ласки вашій сім’ї!”;
  • “Мої вітання! Здоров’я міцного матусі!”.

Нагадаємо, Світлана Тарабарова знаходиться в шлюбі зі своїм директором Олексієм Бондарем з 2016 року. В 2018 році у пари народився син Іван, а у 2020 році дочка Марія.

Світлана Тарабарова вагітна втретє
Світлана Тарабарова вагітна втретє

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.