Комаров та Кучеренко чекають на дитину? Ведучий “Світ навиворіт” розповів про принципи виховання свого малюка

Відомий український телеведучий Дмитро Комаров щасливий у шлюбі з красунею Олександрою Кучеренко. Їх називають найкрасивішою парою українського шоу-бізнесу.

Ведучий шоу “Світ навиворіт”, 39-річний Дмитро Комаров довгий час ходив у холостяках і був завидним женихом для численних прихильниць. В 2019 році це змінилося і Діма поділився своєю радістю про одруження на красуні, молодшій його на 15 років. Це стала його партнерка по шоу “Танці з зірками” та Міс Україна-2016 Олександра Кучеренко.

Молода пара вирішила не висвітлювати подробиці сімейного життя після розсекречення шлюбу, але в Мережі пильно слідкують за фотографіями дружини Дмитра Комарова, чекаючи побачити натяки на вагітність.

Телеведучий вже мав справу з дітьми, його молодша сестра Ангеліна подарувала йому двох племінників, тому він точно знає, як буде виховувати власну дитину. На онлайн-зустрічі з прихильниками розповів про принципи виховання, яких буде дотримуватися, коли стане батьком.

В родині Дмитра Комарова зі Світ навиворі сталося поповнення
Комаров та Кучеренко чекають на дитину?

Перше, що відмітив Дмитро – він не буде радити дитині, ким їй стати, тому що вважає, що кожна людина має самостійно вирішити, що їй цікаво, а батьки зобов’язані дати від себе якісну освіту і добрі умови для правильного розвитку як особистості:

Щоб він не сидів у смартфоні цілими днями, а ходив на різні кружки, займався різними видами діяльності, був активним, мав якісь інтереси

, – поділився Комаров.

Дмитрий Комаров ждёт пополнение в семье
Дмитро Комаров розповів про принципи виховання свого малюка

Нагадаємо, шлюб з Олександрою Кучеренко для Дмитра Комарова перший в житті, так само як у неї. Коли майбутнє подружжя танцювало разом на “Танцях з зірками”, глядачі бачили в їх парі щось романтичне, але вони приховували свої відносини до самого весілля, яке зіграли в Ізраїлі таємно від фанатів і журналістів.

Виявилось, пара познайомилася ще до танцювального шоу, коли Олександра приймала участь в конкурсі краси, а Дмитро був одним з членів журі.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.