Ведуча Вася Фролова з висоти ОАЕ висміяла дружину краша Арестовича: “Я люблю спати і плакати”

Василіса Фролова нещодавно поглузувала з дружини Олексія Арестовича Анастасії. На особистій сторінці в соцмережі Інстаграм зірка вказала на всі недоліки жінки

Відома українська телеведуча, модель та акторка окрім безперечного таланту в професійній діяльності, має непогане почуття гумору. Цього разу свій хист знаменитість продемонструвала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Переглянувши інтерв’ю Анни Олицької з Анастасією Арестович, Вася Фролова вказала на декілька недоліків дружини “краша”.

Василіса Фролова висміяла Анастасію Арестович

Нещодавно Анна Олицька опублікувала перше інтерв’ю з дружиною Олексія Арестовича. Анастасія в ефірі відповіла на чимало цікавих запитань, втім публіка звернула увагу на манеру спілкування знаменитості. Так, багатьом здалось, що Анастасія Арестович була беземоційною та “прісною”. Підписники Анни Олицької вказали на це в коментарях до інтерв’ю, а Василіса Фролова вирішила потішити своїх підписників у Інстаграмі власною пародією на дружину Арестовича.

Українська телеведуча Василіса Фролова висміяла дружину Олексія Арестовича на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм
Українська телеведуча Василіса Фролова висміяла дружину Олексія Арестовича на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм

Так, Вася Фролова опублікувала відео, в якому дуже монотонним голосом та з розгубленим зовнішнім виглядом повільно промовляє наступні слова, поки на телевізорі, що висить на фоні, триває інтерв’ю Анастасії Арестович:

Я дуже оптимістична людина. Живу насиченим життям. Я можу говорити українською, ми взагалі говоримо на половину українською. Я не цікавлюсь політикою. Коли не виходить Фейгін, мені пишуть чоловіки: “Що трапилось?”

Відома телеведуча та акторка Фролова додала, що їй довелось дивитись інтерв'ю на прискоренні
Відома телеведуча та акторка Фролова додала, що їй довелось дивитись інтерв’ю на прискоренні

Василіса Фролова переказала у комічному та дещо скороченому варіанті приблизні відповіді, які Анастасія Арестович давала в ході інтерв’ю для Анни Олицької. Крім того, зазначила артистка в наступній Інстаграм-історії, після перегляду нового відео на каналі журналістки вона повірила в те, що гіпноз насправді існує та навіть діє.

А ще, я дуже люблю спати і плакати. Забула додати: це інтерв’ю я дивилась на прискоренні й тепер я точно вірю в гіпноз

– зазначила таким самим монотонним комічним голосом Василіса Фролова.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.