Вова Дантес та Даша Кацуріна: історія кохання від дружби до розлучення з Дорофєєвою і Мішею Кацуріним

Володимир Дантес і Даша Кацуріна почали зустрічатися невдовзі після того як колишня дружина співака Надя Дорофєєва зійшлася з Мішею Кацуріним.

Новина про розлучення Наді Дорофєєвої і Вови Дантеса стала великим потрясінням для прихильників зірок. Вони були в шлюбі з 2015 року, зіграли красиве весілля з багатьма зірковими гостями, але в березні 2021 року вони заявили про своє розлучення. В парі не народилося дітей, хоча співачці постійно приписували вагітність, а у шлюбі Кацуріних з’явилося двоє дітей, з якими тепер няньчиться Дантес.

Володимир Дантес вперше розповів історію кохання з Дашею Кацуріною
Володимир Дантес вперше розповів історію кохання з Дашею Кацуріною

Історія кохання Дантеса і Кацуріної

Після того як Надя Дорофєєва і ресторатор підтвердили свій роман, частіше разом на фото почали з’являтися Вова і Даша Кацуріни, натякаючи на відносини. Підозри прихильників справдилися і вони дійсно почали зустрічатися, багато часу проводять разом та показують це в своїх Instagram-блогах.

Як виявилося, Даша закохалася у Дантеса, коли він втішав її після зради чоловіка і був поруч в дуже складний момент. Співак в інтерв’ю програмі «Життя Відомих Людей» зізнався, що дуже щасливий мати таку жінку поруч з собою:

У нас суперстосунки, вона неймовірна жінка і я радий, що вона в моєму житті

, – поділився Вова.

Історія кохання Вови Дантеса і Даші Кацуріної
Історія кохання Вови Дантеса і Даші Кацуріної

Він відмітив, що так відкрито демонструвати відносини з Дашею, як це було з Надею, не хоче, але і приховувати не буде. Також колишній чоловік Дорофєєвої легко знайшов спільну мову з дітьми Кацуріних:

Я їх дуже люблю, але я не дозволяю собі повністю віддатися їм емоційно, я повністю під владою одного і другого

Нагадаємо, у Даші та Михайла Кацуріних двоє спільних дітей – дочка Олександра і син Іван. Після розлучення батьків вони проводять час однаково і з мамою, і з татом, Дорофєєва також легко налагодила зв’язок з малюками.

Схожі статті

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.