67-річна Лариса Доліна заговорила про роман з одруженим бізнесменом: “Мені потрібен сильний чоловік”

Прихильників Лариси Доліної цікавить, хто запав у душу співачці після третього розлучення. Варіанти доволі різноманітні.

Схоже, 67-річній зірці набридла самотність, і вона взялася до активних дій. Цілих 6 років минуло в житті Доліної без Іллі Спіцина, в якого, як подейкують, була паралельна родина з дітьми. Настав час знайти другу половинку. Хто це може бути? Невже 59-річний бізнесмен, з яким Доліну так часто бачать останнім часом?

Одружений чоловік

Юрій Растьогін весь час крутиться біля зірки. До речі, він дружив колись з Арменом Джигарханяном. Журналісти напряму поставили питання зірці про її стосунки з цим одруженим чоловіком і отримали у відповідь розлючену тираду:

“Який роман? Нісенітниця собача! Просто таке безглуздя, що й поготів!”

Співачка запевнила широкий загал, що не шукає нових відносин. Та й хоче Лариса Олександрівна бачити поряд із собою сильного чоловіка, щоб був навіть сильніший за неї, але таких нині важко знайти.

Велика різниця?

Та бомонд не заспокоївся на цих словах. Нову хвилю припущень викликав виступ артистки дуетом з учасником шоу “Голос”. З Олександром Єловським Доліна виконала гарну композицію “Більше ні слова”.

 

Чи переріс творчий дует Доліної в романтичний?

Вони так органічно звучали вдвох і так звабливо дивилися в очі один одному, що у присутніх закралися здогадки: невже це новий обранець співачки? Два попередніх шлюби в знаменитості були з бас-гітаристами. Чому б тепер не взятися за колег-виконавців?

“Роман? Та чи ви смієтеся? У нас різниця у віці дуже велика!”

Так прореагувала артистка на запитання прискіпливих журналістів. І дійсно, Доліна старша за свого колегу по дуету на 28 років. Навіть Галкін із Пугачовою на рік відстають.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.