Як виглядає теща Євгена Кошового: ця жінка живе з зятем-кварталівцем і є його найкращою подругою

Відомий український гуморист Євген Кошовий, який тепер очолює студію "Квартал 95" замість Володимира Зеленського, може похвалитися чудовими відносинами з тещею.

Євген Кошовий – один з найвідоміших акторів “Вечірнього кварталу”. В дитинстві він з батьками перебрався в Луганську область, а коли в сім’ї вперше з’явився телевізор, у Жені з’явилася мрія стати одним з тих людей, яких показують на екранах, тому він не пішов за настоянням батьків у металургію і вступив в коледж культури. З 2000 року почалася його кар’єра в КВН, а з 2004 року він у складі студії “Квартал 95”.

Численні прихильники Кошового також цікавляться тим, яке у нього особисте життя поза роботою. Євген щасливий у шлюбі з Ксенією Кошовою, яка народила йому двох дочок – Серафіму і Варвару. Старша пробує себе в акторській професії і з’являлася в гумористичних проектах.

Як виглядає теща Євгена Кошового

Євген живе в квітнику – його оточують одні красуні. Дружина Ксенія, дві донечки, а також улюблена теща Маргарита Володимирівна, всі живуть дружно і не розділяють обов’язко по дому. Крім того, Кошовий він називає своєю найкращою подругою:

Маргарита Володимирівна – вумничка. У мене теща – найкраща подруга. Пишаюся тим, що у мене такі дівчата – і приготують, і приберуться в домі, і за дітьми подивляться, якщо мене немає вдома. Я стараюся відповідати їм взаємністю

, – розповідав Кошовий в інтерв’ю КП.

Як виглядає теща Євгена Кошового
Як виглядає теща Євгена Кошового

Гуморист не зміг пригадати якийсь анекдот про тещу, який би охарактеризував їх відносини, тому що вони всі образливі, зате його жарти в “Кварталі” жінка розуміє:

Слава Богу, що у неї є почуття гумору. Буває, мами наших дзвонять і говорять – от як ти зі мною?! Але треба розділяти сцену і життя

, – поділився Євген.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.