Наталія Мосейчук розповіла про навчання свого сина від нинішнього чоловіка: не звичайна українська школа

Відома українська телеведуча не дуже часто розповідає про особисте життя. Цього разу знаменитість вирішила поділитись зі своїми шанувальниками деталями шкільного життя свого сина

Ведуча телеканалу “1+1” окрім своєї професійної діяльності, займається громадськими та волонтерськими справами. Наталія Мосейчук є кураторкою соціального проєкту “Право на освіту”, тому питання українських шкіл для знаменитості є особливо гострим.

Нещодавно Мосейчук розповіла про навчання у школах під час війни та пригадала, як змінювався освітній процес із плином часу. Крім того, українська телеведуча розповіла про те, як проходить навчання її молодшого сина під час повномасштабної війни.

Наталія Мосейчук про те, де та як навчається її син

У вересні цього року знаменитість вирішила віддати свого молодшого сина Матвія до української столичної школи. Так, за спогадами Наталії Мосейчук, коли вона прийшла до школи, то у її сина було всього 8 однокласників, проте вчителі давали всім батькам відчуття безпеки та впевненості. Тоді, зізнається українська телеведуча, вона ще більше захотіла залишити в цьому навчальному закладі свою дитину.

Наталія Мосейчук показала шкільний заклад, у якому навчається її молодший син
Наталія Мосейчук показала шкільний заклад, у якому навчається її молодший син

Крім того, знаменитість зазначила, що через переконливі запевнення вчителів, батьки дійсно повірили, що згодом варто віддати своїх дітей до школи офлайн. Саме тому, зізналась, Наталія Мосейчук, згодом у класі її сина стало вдвічі більше дітей – 16 учнів.

Телеведуча також пригадала про навчання свого старшого 23-річного сина Антона. За спогадами Наталії Мосейчук, тоді у школах було набагато гірше. Тоді у вчителів не було мотивації навчатись, а також працівники не розуміли, як правильно викладати запропоновану шкільну програму.

Пам’ятаю 2006 рік як один з найгірших періодів у розвитку української школи. Демотивовані вчителі з незрозумілими для себе програмами

– прокоментувала ведуча.

Наталія Мосейчук у школі
Наталія Мосейчук у школі

Телеведуча змінила свої погляди

Крім того, зізнається Наталія Мосейчук, за останні роки її думка про підхід до навчання сильно змінилась. Раніше знаменитість вважала, що найважливіше для дитини – вміння читати, писати, а також наявність теоретичних знань. Після початку роботи над проєктом “Право на освіту”, ведуча зрозуміла, що софт-скілс – не менш важливі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.