В 2019 році одружився на Олександрі Кучеренко, а в 2020 сталося перше поповнення: кого няньчить Дмитро Комаров

Відомий український телеведучий Дмитро Комаров, який веде програму "Світ навиворіт", одружений і має кого няньчити. Його родина поступово збільшується.

До 2019 року Дмитро Комаров був одним зі списку найбажаніших чоловіків України, тому що холостяк, відомий, успішний, молодий і красивий. Але надії прихильниць розбилися, коли він повідомив про весілля з переможницею конкурсу краси “Міс Україна” Олександрою Кучеренко. Вони були парою в шоу “Танці з зірками” і вже тоді їм пророкували романтичні стосунки, які вони вдало приховували і навіть весілля зіграли в таємниці від преси.

В родині Дмитра Комарова зі Світ навиворі сталося поповнення
З ким няньчиться телеведучий Діма Комаров після весілля з Сашею Кучеренко

В 2020 році в сім’ї Дмитра Комарова сталося довгоочікувана радість – народився малюк, але не у нього особисто з дружиною, а у його рідної молодшої сестри Ангеліни, яка зробила його дядьком і подарувала племінницю.

А нещодавно в листопаді 2022 року у ведучого шоу “Світ навиворіт” народився ще один племінник. З коханою дружиною Олександрою вони обидва рази зустрічали молоду матусю з новонародженими на виписці з пологового будинку.

З ким няньчиться телеведучий Діма Комаров після весілля з Сашею Кучеренко
З ким няньчиться телеведучий Діма Комаров після весілля з Сашею Кучеренко

Зірка телебачення любить дітей і щасливий, що має змогу бути дядьком для малих. Про своїх майбутніх дітей він теж замислюється і одного разу розповідав, яких принципів виховання планує дотримуватися, коли стане татом.

Як зізнався Дмитро, він хоче, щоб його майбутній спадкоємець самостійно вирішував, що його цікавить, ким хоче бути в житті, від себе як від батька збирається дати йому максимальні можливості для того, щоб допомогти досягти цілей – освіту і хороші умови для правильного розвитку як особистості.

Дмитро Комаров оселився в Карпатах
З ким няньчиться телеведучий Діма Комаров після весілля з Сашею Кучеренко

У дружини Дмитра Комарова Олександри Кучеренко теж немає дітей поки що, і шлюб з телеведучим для неї перший. Пару називають однією з найкрасивіших і найміцніших в українському шоу-бізнесі, але як показує  досвід не можна бути ні в чому впевненими, адже така міцна пара як Дантес і Дорофєєва у 2022 році розійшлися.

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?