Виглядає старшою за покійну матір: як зараз живе 15-річна донька співачки Юлії Началової

Донька відомої російської співачки вперше за довгий час з'явилась на публіці та вразила своїм зовнішнім виглядом. Маленька чорна сукня сильно зістарила 15-річну дівчину

У відомої російської співачки, яка померла 2019 року, залишилась донька. Цього року дівчинці виповнилось 15 років, проте на свій вік Віра Алдоніна не виглядає – шанувальники її мами помітили, що зіркова донька розквітла та стала дуже схожою на своїх батьків.

Глядачі не впізнали доньку Юлії Началової

Донька російської співачки перейняла у своєї матері вокальний талант і нині може похвалитись чималим успіхом на сцені. Ледве не з народження Віра Алдоніна виступає на сцені, розвиває свій природний талант і бере участь у конкурсах та змаганнях. Минулих вихідних донька Юлії Началової з’явилась на Estet Fashion Week та підкорила присутніх вдалим сценічним образом.

Віра Алдоніна дуже подорослішала та вирішила продемонструвати свою красу всім присутнім на тижні ювелірної моди. Для виступу 15-річна виконавиця обрала шикарне чорне плаття, яке обтиснуло її фігуру, а виріз підкреслив струнку поставу. Доповнила свій наряд Віра чорними рукавичками з блискучої тканини та об’ємною зачіскою.

Донька Юлії Началової Віра Алдоніна виступила в красивій чорній сукні
Донька Юлії Началової Віра Алдоніна виступила в красивій чорній сукні

Завдяки обраному сценічному образу донька російської співачки не виглядала, як 15-річна школярка – дівчина була схожа на справжню світську левицю. Крім того, глядачі зазначили, що манерою співу зіркова донька схожа на свою знамениту маму.

Від чого померла Юлія Началова?

2019 року російська артистка померла від зараження крові та сильного абсцесу. До цього призвела операція, яку проводили на нозі співачки. До хірургічного втручання довелось вдатись через те, що Началова страждала від подагри. Через те, що артистка довгий час не звертала увагу на хворобу, сталось ускладнення.

Після загибелі матері дівчинку виховують бабуся та дідусь – батьки покійної російської співачки. Нагадаємо, що батько Юлії Началової свого часу займався просуванням артистки. Втім, про Віру Алдоніну не забуває і її хресна – Лариса Доліна. Донька покійної артистки спілкується зі своїм татом Євгеном Алдоніним, але зустрічаються вони не так часто, як хотілося б, адже в нього є інша сім’я.

Популярне

Схожі статті

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?