Актори “Дизель Шоу” Писаренко та Нікішин покинули “Дизель Студіо”: Євген Сморигін прокоментував позицію колег

Актори "Дизель Шоу" Сергій Писаренко та Євген Нікішин покинули склад "Дизель Студіо" за свою мовчання з приводу війни, яку росія розв'язала проти України.

День 24 лютого 2022 року став переломним моментом для кожного українця і для зірок в тому числі. Переважна більшість вітчизняних знаменитостей обірвали зв’язки з росією навіть якщо раніше там виступали і отримували великі доходи. Бурхливою новиною для українців стало те, що актори розважального шоу “Дизель Шоу” Сергій Писаренко та Євген Нікішин працювали на круїзному лайнері для росіян разом з Ольгою Бузовою і Антоном Лірником.

Писаренко и Никишин вместе с Бузовой развлекают россиян на элитном круизном лайнере
Актори Дизель Шоу Писаренко та Нікішин покинули Дизель Студіо

До війни Писаренко проживав зі своєю родиною в Києві і навіть показував прихильникам, як дісталося їх будинку після навали, а потім виїхав з ними за кордон. Нікішин ж поїхав у росію до родичів. Як коментував художній керівник “Дизелів” Єгор Крутоголов, з того часу не спілкувався з Євгеном, а Сергій залишався у складі проекту. Але вже зараз стало відомо, що вони обидва покинули склад команди “Дизель Студіо”.

Писаренко и Никишин вместе с Бузовой развлекают россиян на элитном круизном лайнере
Актори Дизель Шоу Писаренко та Нікішин покинули Дизель Студіо

Новиною поділився їх екс-колега Євген Сморигін, який сам з Білорусі, але зараз займається тим, що робить українське громадянство і вже здав тест на знання української мови. Як розповів Женя, колеги-росіяни у спільному робочому чаті написали те, після чого стало зрозуміло, що ні про яку співпрацю йти далі не може:

Тут треба визначитися вже на 100 відсотків – ти за кого? Треба мати одну позицію. На жаль, вони не змогли висловити офіційно проукраїнську позицію

– розповів Сморигін в інтерв’ю КП.

Євген Сморигін розповів про те, чому не отримав українське громадянство раніше
Сморигін прокоментував, що Писаренко та Нікішин покинули Дизель Студіо

Він також відмітив, що як людей може їх зрозуміти, тому що у них там сім’ї і вони все одно з повагою ставляться один до одного, але Євген впевнений, що тепер жоден артист не зможе працювати в Україні, не засудивши війну.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.