Куди подівся наречений-мільйонер Наталії Могилевської: весілля відмінили

Ще 3 роки тому Наталія Могилевська зізналася, що її серце полонив новий обранець, але імені не назвала. Невдовзі це стало зрозуміло й без слів.

Співачку всюди став супроводжувати власник столичних бутиків Олег Рижов. Парочка трималася за руки, обнімалася, а чоловік дивився на зірку з захопленням, коли вона виходила на сцену.

Наталя Могилевська завжди запевняла, що Олег Рижов для неї виключно друг

Та коли журналісти на камеру запитували, чи вони пара, Наталка починала запевняти, що їх пов’язує виключно творча співпраця, і вони разом готують нові проєкти. На цих словах на обличчі мільйонера вимальовувалося розчарування. Напевно, чоловік хотів почути зовсім інші слова з вуст знаменитості.

Могилевську з Рижовим бачили на багатьох заходах. То на поетичному вечорі вірші читають, то на показ мод завітають разом. Могилевська радо пропагувала моделі українських брендів і з гордістю сповіщала, що вбрана у Fukel.

Чи буде весілля?

Мережею гуляли відео, як Наталія сідає в машину до багатія або як він цілує їй ручку. А ще вона виклала в своєму акаунті в Інстаграмі спільний з власником бренду ISAIA похід до цирку. Наталю можна зрозуміти, адже вона сама працювала в цирку і навіть закінчила естрадно-циркове училище. Тому ностальгує за минулими роками.

Викликає подив інше: чому одружений чоловік не ходить на вистави з власною дружиною Лізою Даль? Недарма ж Могилевська на камеру ніколи не підтверджувала близьких стосунків із чоловіком, а прикривалася якимись грандіозними проєктами. А в спілкуванні з журналістами знаменитість уперто називала його другом.

Олег Рижов виявився одруженим із Лізою Даль

Наталія захоплювалася створенням Рижовим дорогих стильних речей, забуваючи відзначити, що чоловік веде бізнес нарівні з дружиною, яка подає доволі цікаві ідеї для втілення в життя. Тож ті, хто сподівався на весілля співачки і мільйонера, можуть заспокоїтися – Олег живе з дружиною і привселюдно зізнається їй в коханні.

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.