Дружина Остапчука заговорила про розставання вперше: “Спочатку буде дуже боляче”

Ще в жовтні цього року за данними ЗМІ український телеведучий Володимир Остапчук розлучився зі своєю другою дружиною Христиною Горняк. Колишнє подружжя не прокоментували цю інформацію, втім вони не приховують, що вже давно не живуть разом.

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук має бурхливе особисте життя. В 2020 році чоловік зі скандалом розлучився зі своєю дружиною Оленою Войченко, з якою прожив у шлюбі більше 10 років і має двох дітей. Причиною розлучення стала інша жінка. Остапчук зраджував Войченко з красунею Христиною Горняк. Тож через декілька місяців після розлучення з першою дружиною Володимир повів під вінець свою коханку.

Дружина Остапчука заговорила про розставання вперше

Христина і Володимир одружилися в жовтні 2020 році і здавалися абсолютно щасливими. Подружжя щодня демонстрували свої почуття на камеру в соціальних мережах і хизувалися тим, що почали разом будувати будинок на містом.

Втім, кохання виявилося не вічним. Вже влітку цього року користувачі Мережі помітили, що Горняк і Остапчук, які раніше щодня публікували спільні відео в соцмережах, більше не з’являються разом і не згадують один про одного. Пізніше виявилося, що пара живе окремо. При цьому ні Вова, ні Христина не коментують причину розбрату.

Володимир Остапчук вийшов на зв'язок після розлучення з Христиною Горняк
Дружина Остапчука заговорила про розставання вперше

Нещодавно в Мережі з’явилася інформація, що подружжя вже офіційно розлучилися. Правда це, чи ні точно не відомо, однак вже більше ніж півроку Горняк і Остапчук не живуть разом і ця інформація здається цілком ймовірною.

Цікаво, що Христина Горняк, яка щодня публікує свіжі відео в своєму Інстаграм-блозі, мовчить про розлучення, але не приховує, що їй зараз дуже важко.

А нещодавно дівчина вирішила відповісти на питання своєї підписниці, яка поскаржилася, що її чоловік йде від неї в той час, коли вони чекають на дитину.

Христина приміряла на себе ситуацію підписниці і і відповіла, що краще відпустити людину, яка вирішила жити без неї і їхньої дитини.

Мені, напевно, було б краще відпустити цю людину, яка висловила бажання жити без мене і без нашого маленького янголятка. Спочатку буде дуже боляче – це факт.

, – написала Христина Горняк.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.