Камалія ледве втекла від фанатів після концерту в Пакистані: довелось бігти, щосили – відомі деталі

Відома українська співачка повідомила, що ледве змогла втекти від своїх фанатів. Що стало причиною інциденту в Пакистані? Артистка поділилась першими деталями

Українська співачка нещодавно провела благодійний концерт для пакистанців, які постраждали внаслідок повеней. Втім, захід відбувся не так спокійно та мирно, як того б хотілось Камалії. На своїй сторінці у соціальній мережі Тік-Ток артистка поділилась подробицями.

Камалія розповіла, чому їй довелось тікати з концерту

Декілька днів тому, 19 листопада, в одному з міст Пакистану відбувся концерт Камалії. Зірка виступила з благодійною метою, а кошти передала жителям рідної країни свого чоловіка, які постраждали через стихійне лихо – повінь. На сцені співачка з’явилась в патріотичному вбранні – Камалію прикрасив образ у жовто-блакитних кольорах. Для пакистанців зірка заспівала композиції англійською мовою, аби кожен мав змогу зрозуміти, про що співає українська душа.

Втім, після події артистка не залишилась, аби провести трішки часу зі своїми прихильниками. Одразу після свого виступу Камалія буквально застрибнула в автомобіль свого чоловіка Мохаммада Захура та вирушила геть. Комедійні кадри “втечі” з’явились на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Тік-Ток.

Знаменитість пояснила, чому була змушена покинути подію так швидко та несподівано. Виявилось, що на концерті Камалії було настільки багато прихильників, що вони буквально не давали зірці пройти. Артистка пояснила, що якби вона не застрибнула в автівку чоловіка й не поїхала якомога далі від місця проведення концерту, то фанати б ще довго її не відпускали.

Камалія була вимушена втекти від своїх пакистанських шанувальників
Камалія була вимушена втекти від своїх пакистанських шанувальників

Нагадаємо, що останнім часом українська співачка проводить дуже багато благодійних концертів та виступів, а усі зароблені кошти передає волонтерам. У зв’язку з тимчасовим припиненням своєї звичайної творчої діяльності артистка зіштовхнулась з безгрошів’ям. У інтерв’ю для “Слава + Таня” знаменитість зізналась, що зараз українським артистам дуже важко, адже вони працюють ледве не цілодобово, а грошей не отримують. Крім того, співачка наголосила, що українській владі варто звернути увагу на це питання та запровадити законопроєкти про підтримку артистів.

Схожі статті

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.