Переможниця “Танців з зірками” Ілона Гвоздьова показала себе без макіяжу в ультрамодному світшоті

Відома українська танцівниця й хореограф опублікувала рідкісні кадри, на яких зображена без макіяжу. Шкіра настільки ідеальна, що Гвоздьова не посоромилась вийти так у люди

Українська танцівниця, хореограф і засновниця жіночого клубу “Ukrainian Women Unity” вирішила продемонструвати кожному шанувальнику, що себе потрібно любити в будь-якому вигляді. Знаменитість вирішила не заморочуватись з макіяжем та вибором одягу – в трендовому світшоті оверсайз та без макіяжу знаменитість вирушила на сніданок з друзями.

Ілона Гвоздьова показала себе без макіяжу

Сьогодні на особистій сторінці української танцюристки у соціальній мережі Інстаграм з’явилось декілька Історій, в яких зірка демонструє свою ідеальну шкіру без макіяжу. На одному з кадрів Ілона Гвоздьова показала, як пройшов її ранок. У футболці та без особливої укладки переможниця “Танців з зірками” позначила акаунт виробника сирків та зазначила, що саме вони врятували її сніданок. Схоже, що зірка через відсутність світла не могла приготувати сніданок й змушена була перекусити сирними смаколиками.

Ілона Гвоздьова без макіяжу та в домашньому одязі
Ілона Гвоздьова без макіяжу та в домашньому одязі

У наступних Інстаграм-історіях знаменитість ще раз постала в простому та природному образі. Судячи з опису до кадрів, Ілона Гвоздьова разом зі своїми друзями та колегами вирушила до столичного ресторану на обід. Зірка зазначила, що вони гарно відпочили, змогли зарядити свої гаджети та обговорили робочі питання, що стосуються жіночого клубу “Ukrainian Women Unity”. На відео, яке Гвоздьова опублікувала у власному блозі, вона позує також без макіяжу та в ультрамодному світшоті оверсайз.

Ілона Гвоздьова в столичному ресторані без макіяжу
Ілона Гвоздьова в столичному ресторані без макіяжу

Нагадаємо, що раніше українська танцюристка коментувала свій завантажений ритм життя й зізналась, що вона переймається через те, що проводить мало часу зі своїми дітьми та чоловіком. Так, Гвоздьова зазначила, що навіть, коли вона разом з донькою, то постійно думає про роботу, а, коли дивиться з чоловіком фільм, то їй вистачає сил лише на перші хвилини стрічки.

Гвоздьова зазначила, що ці проблеми змусили її замислитись над тим, щоб переглянути свій графік та сприйняття світу й навчитись більше приділяти уваги рідним.

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.