Alyona Alyona пережила другу тяжку втрату в родині: хіт “Жалі” з Джамалою виявився пророчим

Alyona Alyona поділилася з підписниками своєї сторінки сумною звісткою. Родичі сповістили реперку про смерть близької людини – бабусі. Дівчина через це засумувала.

Співачка, дізнавшись цю новину, пригадала свій дует з Джамалою “Жалі”, що дуже близько характеризує її сьогоднішній стан. Саме в той день, коли було призначено знімання кліпу на цю композицію, дівчині сповістили, що померла її інша бабуся, що мешкала на Кіровоградщині.

Альона Альона з батьками, що мешкають у Баришівці

Через надмірну зайнятість артистка не змогла тоді провести родичку в останню путь. Подібне сталося і цього разу. Шанувальники реперки із задоволенням слухають цей сумний трек, і кожен пригадує під нього власну історію. Люди настільки близько сприймають співачку, що діляться з Альоною Альоною пережитими відчуттями, а вона їм безмежно вдячна за це, застерігаючи:

“Жалі – природне почуття, але якщо заповнити своє порожнє серце лише жалями, в ньому не залишиться місця надії на світле майбутнє…”

Звідки взялася Alyona Alyona

Альона Савраненко сама родом з Кіровоградщини. Вона народилася у Капітанівці й мешкала там до 13 років. Лише після цього переїхала разом із батьками до Баришівки. Родина була незаможна, то дівчині довелося підробляти вже з 15-ти. Вона спробувала себе в якості продавчині на ринку, касирки і навіть колекторки. А ще деякий час була прибиральницею.

Отримавши вищу педагогічну освіту, Альона працювала вихователькою в дитсадочку і трішки була завідуючою дитячим закладом. Та діточок довелося передати іншим педагогам, бо дівчині дуже хотілося виступати з власним репом. Знаючи, що її можуть слухати колишні вихованці, зірка ніколи не вживає у своїх текстах нецензурщину й уникає надто делікатних тем.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.