Слідом за Олегом Винником: куди, коли і чому зникла єдина жінка головного вовка країни Таюне

Про Олега Винника новин майже немає, також і про його бек-вокалістку Таюне, яка давно вважається його дружиною. В Мережі є версії, де вона поділася.

Улюбленець українських жінок Олег Винник зник зі свого блогу в Instagram ще весною 2022 року, і такому ж прикладу послідувала його бек-вокалістка та дружина Таюне. Коли почалася в Україні війна, вони активно публікували публікації в Мережі на підтримку своїх фанатів-українців, але через якийсь час вони обидва миттєво зникли без пояснення будь-яких причин цього.

Олег Винник і Таюне: історія кохання
Куди зникла дружина Олега Винника Таюне

Почали ходити чутки, що Олег Винник вибрався за кордон в Німеччину, не зважаючи що він чоловік призовного віку, який не може виїжджати з країни під час воєнного стану. Зустрічалися різні думки та коментарі на цей привід, деякі колеги співака коментували це як ганебну втечу, не знаючи деталей. Такої думки дійшла і частина відданих прихильниць співака, але потім адвокат Винника висловилася і справді підтвердила, що артист у Німеччині, але не як втікач, у нього виникли серйозні проблеми зі здоров’ям, які він там вирішує і проходить лікування. Це зірковий чоловік поєднує з благодійною діяльністю в допомогу ЗСУ через заснований благодійний фонд під назвою свого головного хіта “Вовчиця”.

Мережа захоплюється красою дружини Олега Винника Таюне
Куди зникла дружина Олега Винника Таюне

Питання залишилися до Таюне, яка також мовчить і не виставляє нових постів чи історій в Instagram. Це тільки підтверджує домисли про те, що Таюне і Олег Винник насправді чоловік та дружина. Зараз вони ймовірно разом знаходяться за кордоном. Там у пари давно живе і будує своє доросле життя син Юліан. А про те, що у них було весілля ще в юності розповідали журналістам сусіди Винника. Дивіться про це окреме відео на нашому каналі:

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!