Колишня наречена Володимира Кличка обрала екс-бойфренда замість доньки і боксера: як виглядає чоловік

Гейден Панеттьєр, з якою у Володимира Кличка був тривалий роман, застали за спілкуванням із Брайаном Гікерсоном. Усе було б нічого, якби торік зірка не зверталася в суд із проханням захистити її від бойфренда, що надто багато розмахує кулаками.

Довгих 9 років боксер і актриса були разом. За цей час встигли посваритися і розлучитися, а потім помиритися і навіть народити дитину. Та влітку 2019 року надійшло офіційне підтвердження, що Кличко і Гейден більше не пара. Донечку Каю Євдокію Кличко нині виховують батьки татуся дівчинки.

Гейден Панеттьєр вибачила колишьому всі образи

Відтоді Панеттьєр час від часу бачили з різними чоловіками – зірковими і нікому незнайомими. Більш-менш тривалі стосунки зав’язалися у Дюймовочки зростом усього 1,53 м з Брайаном Гікерсоном. Та ніхто в цій парі не збирався стримувати емоцій. Вони постійно сварилися, а в особливо складних моментах доводилося втручатися поліції, щоб навести лад між закоханими.

Хто кого любить, той того й чубить

У 2019 році закохані сварилися з застосуванням фізичної сили, перебуваючи в будинку в Лос-Анджелесі, і копи рознімали їх. За 2 роки знову відбулося рукоприкладство, і Гейден звернулася до суду, поскаржившись на домашнє насилля з боку співмешканця. Чоловіка тоді ув’язнили на 45 днів, і він поклявся більше не мати справ з голлівудською зіркою.

Гейден Панеттьєр зустрілися з Брайаном Гікерсоном у суді

Та, як бачимо, порушив своє слово. Вони зустрілися в аеропорті, швидше за все, випадково, але не відмовили собі у задоволенні поспілкуватися на фудкорті, де заразом і перекусили. Зірка “Крику” мило бесідувала з насильником, напевно, забувши, як він її не лише лупцював, але й кусав. Останньою краплею в їхніх стосунках стала бійка, влаштована в готелі. Невже обом не вистачає адреналіну і хочеться повторити все знову?!

Не треба чекати адекватності від жінки, яка з 15-років наркотично і алкогольно залежна. Саме через ці жіночі слабкості не зміг терпіти кохану Володимир і забрав доньку до Києва. Щоправда, згодом Панеттьєр отямилася. Коли у неї відмовила печінка, довелося розпочати боротьбу з залежністю і призвичаїтися до здорового способу життя. Але шкідливі речовини, напевно, вплинули на психіку знаменитості, тому вона й поводиться іноді доволі неадекватно.

Схожі статті

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.

Що стало з “Мальвіною” Тетяною Проценко, в яку були закохані майже всі радянські хлопці: як склалася її доля

Як склалась доля актриси Тетяни Проценко після виходу фільму "Пригоди Буратіно", де вона зіграла роль "дівчинки з блакитним волоссям" - читайте нижче.

Готувати простіше простого, а як же смачно виходить: млинцевий торт із вишнями. Моя бюджетна імпровізація

Смачний і красивий десерт не обов'язково повинен вимагати багато продуктів і часу. Сьогодні ми підготували рецепт торта з млинців із вишнями, який готується просто, але сподобається вам одразу ж.