Кримська татарка складе конкуренцію Осадчій: Джамала показала свої дивакуваті головні убори (ФОТО)

На відміну від Каті Осадчої, головні убори Jamala виступають не лише, як прикраси, але й сповнені глибокими сенсами і передають думки і настрій співачки, замінюючи чимало слів.

Поклик

Мініальбом співачці довелося записувати в різних частинах світу. Головним гаслом було: “Боротися. Рятувати. Любити”. Тут можна почути звуки національних кримськотатарських інструментів, а ще народні співи і слова Симоненка. Для обкладинки зірка обрала дивний головний убір з цікавим поєднанням національних елементів. У підписників Інстаграм-сторінки прослуховування цих чотирьох пісень викликало асоціації з промінчиком світла, що пробивається після довгої і темної ночі.

Жовта стрічка

У цій кудлатій шапці Джа підтримала проєкт #ЖовтаСтрічка, що координує рух спротиву на окупованих ворогом територіях України. Кожен на своєму місці робить усе можливе, аби вибороти довгоочікувану свободу.

Амстердам

На концерті в Амстердамі Джамала вбралася в убір, який було зроблено для альбому. Тут зірка зустрілася з багатьма людьми, яких пам’ятає ще по “Євробаченню”. Всі вони чудово розуміли, що відбувається, і висловили підтримку активній борчині.

Карпати

У липні 2021 року Джамала побувала в Карпатах, сповнившись гуцульським колоритом. Тоді видавалося, що нічого особливого не відбувалося. Але річниця подорожі у липні 2022 року з її Харковом, Оленівкою, Часовим Яром, Вінницею довів, якими всі ми колись були щасливими.

Польща

Під час Гала-концерту Джамала вдягла на голову шапочку, що поєднала в собі українські і кримськотатарські мотиви. Як завше, її виступ стосувався перемоги зла над добром, а вбрання дуже промовисто це підтверджувало. Коли Джа співала We Are The Champions, на очах багатьох присутніх блищали сльози.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.