Катя Осадча отримала нагороду від Нацполіції: за що дружина Горбунова отримала відзнаку

Українська телеведуча Катя Осадча була нагороджена особливою державною відзнакою. За які заслуги нагородили ведучу "Світського життя", читайте далі в матеріалі.

Після початку повномасштабної війни в Україні зірки шоу-бізнесу роблять все від себе можливе, щоб пришвидшити перемогу. Знаменитості жертвують гроші, дають благодійні концерти, а дехто взагалі пішов на фронт.

Відома українська телеведуча Катя Осадча стала однією із тих знаменитостей, хто вніс вагомий вклад у допомогу постраждалим у війні українцям. Осадча створила масштабний проєкт “Знайти своїх”, який допомагав цивільним людям відшукати родичів і знайомих, які зникли безвісті. Так, за допомогою проєкту Осадчої вже було знайдено близько 1,5 тисячі осіб, які вважалися зниклими безвісті або були примусово вивезені до росії.

Саме за волонтерську діяльність Катя Осадча нещодавно отримала нагороду від Національної поліції України. Про це телеведуча розповіла в своєму Інстаграм-блозі.

Сьогодні була плідна зустріч з МВС України. Дякую Сергію Пантелеєву за чітку співпрацю, швидке реагування, нові підходи до пошуку. А наприкінці зустрічі несподівано отримала нагороду від Національної поліції. Мені дуже приємно.

, – написала Катя Осадча.

Користувачі Мережі написали багато теплих слів у коментарях, подякувавши телеведучій за які активну позицію.

Ось, що написали фоловери:

  • “Велика подяка Вам, Катю, і всім, хто допомогає!!!  Вітаю з нагородою!!! Переможемо!”;
  • “Дякуємо Катю, Ви так багато робите для нашої країни.Здоров’я вашій родині”;
  • “Катю,спасибі за вашу силу і активність. А від цього всього, ми тільки зліші стаємо, так що ворогу буде лиш гірше”;
  • “Катю, дякую вам за вашу невпинну роботу і добре серце”;
  • “Катерино,я вражена масштабом вашої діяльності. Так зможуть робити одиниці жінок,маючи на руках малечу,котрі потребують опіку мами”.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.