Кацуріна показала, на яке побачення її повів Дантес: огірки та суп — після розлучення на більше грошей немає

Новоспечена щаслива сім'я залишила дітей у безпечному місці та вирушила на романтичне побачення до Києва. Даша Кацуріна показала, в який ресторан її відвів Володимир Дантес

Володимир Дантес та Даша Кацуріна лише навесні цього року ще офіційно були в шлюбі з різними людьми. Втім, час летить, а життя швидко змінюється, тому тепер знаменитості залишили колишніх в минулому, а самі будують щасливі стосунки. Різними милими моментами з особистого життя зіркова пара ділиться на особистих сторінках в соціальній мережі Інстаграм.

Цього разу Даша Кацуріна опублікувала романтичні кадри з побачення, на яке вирушила зі своїм бойфрендом – українським співаком та гумористом Володимиром Дантесом. Разом вони вирушили до столиці та поласували домашньою вечерею.

Кацуріна показала побачення з Дантесом

Відома київська рестораторка опублікувала на особистій сторінці кадр, на якому її коханий Володимир Дантес сидить за кермом автомобіля у теплому светрі, а на його голові зимова шапка. Співак кермує в окулярах, а за вікном їхньої автівки видінється засніжена вулиця та паркан приватного будинку. Кацуріна поділилась натхненною фотографією зі справжньою зимовою атмосферою.

Зіркова пара перебувала у Львові, адже рестораторка зазначила, що їхній шлях пролягає від українського міста Лева до столиці.

Даша Кацуріна та Володимир Дантес вирушили до української столиці на машині

Пізніше знаменитість опублікували кадри, ймовірно, з київського ресторану. На нових фотографіях видно, чим зіркова пара ласувала на вечерю. Варто зазначити, що романтична вечеря була більш домашньою, адже особливо вишуканих страв на столі не стояло. Втім, кожна з тарілок виглядала апетитно й смачно. Наприклад, Даша Кацуріна, схоже, їла суп з креветками.

Українська рестораторка показала романтичну вечерю зі своїм новим бойфрендом

Крім того, Даша Кацуріна опублікувала ще одну “смачну” фотографію. На новому кадрі знаменитість показала ще одну порцію страв, якими вони з Володимиром Дантесом вгамували спрагу. Київська рестораторка зі своїм бойфрендом-співаком куштували смажену по-селянськи картоплю та цікаву страву з горішками кеш’ю.

Друга порція страв, якими ласували на побаченні Дантес і Кацуріна