Дружина Арестовича виклала фото з подружками: краще золотої “ВІА Гри” – світленька, руденька і темненька

Дружина відомого українського політика показала спільні кадри зі своїми найближчими подругами. Жінки разом виглядають ще краще, ніж золотий склад гурту "ВІА Гра"

Анастасія Арестович раніше була не публічною людиною, проте з початком повномасштабної війни її чоловік, радник Офісу Президента України, здобув чималу популярність. Разом з тим публіка почала цікавитись не лише політичною діяльністю Олексія Арестовича, а і його особистим життям. Так, українці звернули увагу на його дружину Анастасію.

Нині публіка уважно стежить за її життям, а дівчину починають дедалі частіше кликати на інтерв’ю. Крім того, понад 20 тисяч підписників стежать за новоспеченою знаменитістю в Інстаграмі. На особистій сторінці Анастасії Арестович в соціальній мережі Інстаграм нещодавно з’явилась фотографія з її близькими подругами.

Подруги Анастасії Арестович

Дружина українського політичного та громадського діяча опублікувала в особистому блозі фотографію зі своїми подругами – Яною та Оленою. Дівчата разом зустрілись в одному з кафе Латвії. Варто зазначити, що разом вони виглядають не гірше, ніж золоте тріо “ВІА Гри”. Ніжна та жіночна зовнішність Анастасії Арестович ідеально гармоніює з незвично цікавими рисами обличчя її подруг.

На кадрі дівчата щиро усміхаються та виглядають дуже щасливими. Можна припустити, що вони найкращі подруги та дуже давно не бачились одна з одною.

Анастасія Арестович показала фотографію зі своїми найкращими подругами
Анастасія Арестович показала фотографію зі своїми найкращими подругами

Нагадаємо, що раніше зіркова дружина українського політика розповіла в інтерв’ю про свої стосунки з колишніми дружинами свого чоловіка. Анастасія Арестович зізналась, що вона ніколи не могла й подумати, що стане будувати стосунки з двічі одруженим чоловіком. Більш того, розповіла в інтерв’ю знаменитість, вона відмовляла своїх подруг від однієї думки про подібне.

Втім, життя склалось так, що вона закохалась в Олексія і створила з ним сім’ю. Нині Анастасія Арестович, як і двоє колишніх дружин її чоловіка, намагається підтримувати хороші стосунки з іншими сім’ями Олексія. Анастасія зізнається, що це заслуга кожної з екскоханих її чоловіка.

До того ж, розповіла дружина Арестовича, кожна з жінок є дорослою жінкою, й всі добре розуміють, що діти не повинні страждати від непорозумінь між батьками.

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.