Роги спати не заважають: чому від Наташі Корольової пішов її перший чоловік Ігор Ніколаєв

Російська співачка українського походження Наташа Корольова у відносинах з чоловіками наступає на одні й ті ж граблі. Стало відомо, чому від неї пішов Ігор Ніколаєв.

На самому початку шляху співачки Наташу Корольову взявся продюсувати Ігор Ніколаєв. Спочатку це було виключно співпраця, але поступово співак почав проявляти симпатію до молодої і талановитої дівчини. Залицяння дельфіна до русалки продовжувалися до тих пір, поки Наташа не відчула, що ці почуття взаємні, але Ніколаєв тоді був одружений, мав дитину, його дружина закривала очі на багаточисленні романи композитора. Навіть після розлучення сім’я Ігоря так чи інакше була присутня в його нових стосунках з Корольовою.

Наташа мріяла про красиве весілля, але Ніколаєв тоді не поспішав робити пропозицію. Коли вони все ж таки стали офіційними чоловіком і дружиною, але шлюб не приніс їм щастя, хоча в творчому житті вони залишалися тандемом.

Чому від Наташі Корольової пішов її перший чоловік Ігор Ніколаєв

За два роки до розлучення їх відносини почали згасати і погіршуватися, зникла довіра, взаєморозуміння і підтримка. Причину розриву пара тримала в секреті, але в ЗМІ з’явилася інформація, що до Корольової доходили чутки про його коханок. Крапкою в шлюбі став роман Ігоря Ніколаєва з концертним директором Анжелою Кулаковською. Тоді і відбулося цілком очікуване розлучення зіркового подружжя.

Відмітимо, розійшлися Ніколаєв і Корольова не зважаючи на це тихо і мирно, а потім ще нерідко виходили на сцену разом. Після розлучення Наташа вийшла заміж за танцюриста Тарзана, який також зрадив їй і втягнув родину в публічний скандал, який тягнувся довго і закінчився тим, що співачка знову закрила очі на вчинок чоловіка і продовжує жити з ним під одним дахом.

Чому від Наташі Корольової пішов її перший чоловік Ігор Ніколаєв