Дмитро Комаров дізнався у карпатських мольфарок, скільки дітей і якої статі у нього буде з Кучеренко

Відомий український ведучий-мандрівник Дмитро Комаров в рамках проєкту "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим" завітав до карпатської мольфарки, яка розповіла йому про знакові події в його житті.

Дмитро Комаров відомий глядачам за програмою “Світ навиворіт”, яка являється одним із найпопулярніших тревел-шоу в Україні. Зараз телеведучий вирішив показати глядачам неймовірну красу нашої України і створив програму  “Мандруй Україною з Дмитром Комаровим”.

В одному із випусків програми Дмитро завітав до останніх українських мольфарів, щоб перевірити, чи дійсно вони мають особливі здібності. Говорять, що мольфари – дуже сильні маги, які можуть спілкуватися з духами, передбачати майбутнє і керувати природними стихіями.

Комаров завітав до карпатської мольфарки Марії, яка гадає за допомогою воску. Жінка погадала Дмитру і провівши спеціальний ритуал розповіла, що чекає чоловіка в майбутньому.

Дмитро Комаров дізнався у карпатських мольфарок, скільки дітей і якої статі у нього буде з Кучеренко
Дмитро Комаров дізнався у карпатських мольфарок, скільки дітей і якої статі у нього буде з Кучеренко

Мольфарка побачила, що у Дмитра буде двоє дітей. Це будуть два хлопчики. Також Марія передбачила, що Комаров буде жити до глибокої старості і по життю у нього піде все добре. Мольфарка додала, що бачить, що у Комарова дуже гарна дружина і між ними велике кохання.

Після візити до Марії, Дмитро пішов до ще однієї мольфарки на ім’я Калина. Цікаво, але жінка передбачила точно те саме, що і попередня віщунка. Калина побачила двох дітей-хлопчиків і сказала, що ведучий житиме до 80 років.

Нагадаємо, Дмитро Комаров і володарка титулу “Міс Україна 2016” Олександра Кучеренко одружилися у 2019 році. Закохані до останнього приховували свої почуття від публіки, а їхнє весілля було таємним. Закохані розписались у київському РАЦСі, після чого відправились в Єрусалим, де скріпили шлюб перед Богом. Лише після офіційного оформлення шлюбу Дмитро і Олександра зізнались на публіку про відносини.

Комаров та Кучеренко чекають на дитину?
Дмитро Комаров дізнався у карпатських мольфарок, скільки дітей і якої статі у нього буде з Кучеренко

Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко щасливі в шлюбі вже 3 роки. Дітей подружжя поки що не мають, але не приховують, що в майбутньому вони мріють стати батьками.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.