“Не можу повірити”: вагітна Тарабарова вперше показала результати УЗД – унікальне фото майбутньої дитини

Українська співачка нещодавно повідомила, що втретє стане мамою, а тепер на її сторінці вперше з'явилась фотографія вагітної Тарабарової. Артистка показала перші кадри майбутньої дитини

Відома українська співачка Світлана Тарабарова нещодавно повідомила, що скоро стане мамою втретє. Зірка завагітніла під час повномасштабної війни, а сьогодні на особистій сторінці знаменитості з’явився перший кадр Тарабарової у становищі. Артистка опублікувала спільну сімейну фотографію – на кадрі вся родина співачки позувала разом зі знімком УЗД.

Вагітна Тарабарова показала своє фото

Українська співачка показала перші вагітні фотографії
Українська співачка показала перші вагітні фотографії

Артистка поділилась зі своїми шанувальниками найкращими новинами, які тільки можуть зараз бути. На особистій сторінці в Інстаграмі з’явились теплі сімейні кадри, на яких Тарабарова разом зі своїм чоловіком, двома дітьми та собаками позують на камеру. На фотографії також видно, що чоловік української співачки тримає в руках знімок УЗД.

На опублікованих кадрах зіркова родина зображена на власній кухні, а виглядають вони дуже щасливими. Знаменита співачка зазначила, що вона й досі не може повірити в те, що зовсім скоро в їхній сім’ї стане на одного члена родини більше. Проте, навіть це не може скасувати того факту, що кожен присутній на новому кадрі щасливий майбутньому поповненню.

Досі повірити не можу, що нас буде так багато. Вгадайте, хто тут найщасливіший на фото?

– поцікавилась українська співачка у своїх шанувальників.

На опублікованих кадрах всі члени родини виглядають щасливими та усміхненими
На опублікованих кадрах всі члени родини виглядають щасливими та усміхненими

У коментарях до нового допису прихильники знаменитості відповіли на запитання зірки, а також побажали їй щасливої вагітності та легких пологів. Фанати висловили свої щирі емоції та почуття стосовно нової опублікованої фотографії. Крім того, шанувальники вже почали цікавитись тим, хто ж з’явиться у зірковій родині – дівчинка чи хлопчик.

  • “Клас, гарних і світлих людей повинно бути багато”;
  • “Помітно, що тато! Дуже креативне фото”;
  • “Звичайно голова родини, має такий скарб”;
  • “Які ви класні! Сил вам та любові! Діти – це щастя, головне іноді спати… і не забувати про вас з татком, бо ви – це і є сила та любов, які так потрібні дітям!”;
  • “Ви крутезні! Світланка коли ви нам вже розкриєте таємницю хто у вас буде?”;

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.