У кого мільйонер, а у кого мільярдер: обранці Камалії, Могилевської, Олі Полякової та інших знаменитостей

В українському шоу-бізнесі є знаменитості, яким пощастило зробити успішну кар'єру і вдало вийти заміж за чоловіків-багатіїв. Це Камалія, Оля Полякова та інші.

Оля Полякова

Відома як Суперблондинка Оля Полякова до того, як стати популярною в Україні співачкою, на корпоративі зустріла свого майбутнього чоловіка — підприємця-мільйонера Вадима Буряковського. Він святкував свій день народження і замовив виступ співачки, в яку швидко закохався і пішов від тодішньої дружини до Олі.

Як виглядає старий і багатий чоловік Олі Полякової
Як виглядає старий і багатий чоловік Олі Полякової

У пари розкішний маєток під Києвом з цілою фермою і сироварнею, але головним годівником сім’ї Вадим перестав бути, коли в його сфері сталися певні зміни на державному рівні, тоді вже Полякова мала багато гастролей і змогла взяти на себе фінансовий тягар.

Камалія

Найбагатша українська співачка Камалія в 2003 році вийшла заміж за мільярдера пакистанського походження Мохаммада Захура. Чоловік забезпечив коханій казкове життя, а вона народила йому двох дівчат Арабеллу і Мірабеллу, але дуже довго йшла до материнства через проблеми зі здоров’ям.

Камалія заміжня за мільярдером Мохаммадом Захуром
Камалія заміжня за мільярдером Мохаммадом Захуром

Зараз зіркове подружжя багато допомагає українській армії в боротьбі з окупантами, не зважаючи навіть на те, що бізнеси Захура в цей час простоюють більше ніж на половину і не приносять тих доходів, що раніше. А Камалія дає багато благодійних концертів в різних країнах.

Наталія Могилевська

Не заміжня зараз співачка Наталія Могилевська підозрювалася у відносинах з мільйонером Олегом Рижовим. Вона запевняла, що між ними тільки близька дружба, але часто виходила з ним в світ і тільки підживлювала домисли фанатів. Заміж за Рижова артистка не вийшла, зараз у неї стосунки з таємничим чоловіком, якого вона зустріла на початку війни.

Наталія Могилевська і Олег Рижов
Наталія Могилевська і Олег Рижов

Іванна Онуфрійчук

Ведуча шоу “Танці з зірками” Іванна Онуфрійчук в 2021 році стала дружиною бізнесмена казахського походження Алмаза. Він непублічна людина, але відомо, що у нього мільйонні статки і компанії в Швейцарії.

Іванна Онуфрійчук вийшла заміж за казахського мільйонера
Іванна Онуфрійчук вийшла заміж за казахського мільйонера

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.