Комплекси зірок: чого соромляться Настя Каменських, Дорофєєва, Тіна Кароль та інші відомі красуні

Прихильники вважають їх ідеальними, втім навіть у цих красунь є комплекси з приводу своєї зовнішності. Чого соромляться найкрасивіші жінки українського шоу-бізнесу, читайте далі в матеріалі.

Кожна людина має комплекси, зірки не виключення. Артисткам, яких називають найгарнішими в українському шоу-бізнесі, багато що не подобається у власній зовнішності.

Настя Каменських

Настя Каменських, ставши NK, здобула чимало нагород
Через що комплексує Настя Каменських

Настя Каменських не приховує, що сильно комплексує, через зайву вагу, яку час від часу набирає, а потім скидає. Останні роки співачка ретельно слідкує за власною фігурою: щодня займається спортом і правильно харчується. Втім стрес погано впливає на Настю. Співачка заїдає стрес. Не дивно, що у 2022 році, коли в Україні йде війна, Каменських знову набрала зайву вагу.

Тіна Кароль

Тіна Кароль показала, як їй вдалось помолодіти
Через що комплексує Тіна Кароль

Тіну Кароль тричі визнавали найкрасивішою жінкою України по версії журнала “VIVA”. Втім, навіть це не позбавило співачку комплексів. Тіна зізнається, що їй весь час здається, що вона не занадто худа. Також співачка говорить, що хотіла б бути емоційнішою.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва показала, як виглядає після двох днів без душу
Через що комплексує Надя Дорофєєва

Якщо попередні героїні статті комплексують через зайву вагу, то Дорофєєва навпаки багато років комплексувала через надмірну худорлявість. Крім того, дівчина в юності мала проблеми зі шкірою і переймалася через прищі на обличчі. Зараз зірка зізнається, що намагається миритися із власними комплексами, проте це не завжди у неї виходить.

Маша Єфросініна

Маша Єфросініна відповіла на коментарі про її надмірну худорлявість
Через що комплексує Маша Єфросініна

Відома українська телеведуча Маша Єфросініна все свідоме життя не задоволена власним тілом. В шкільні роки дівчину дражнили, через високий зріст, а в юнацтві Маша мала зайву вагу. Єфросініна вже давно скинула зайву вагу, втім комплекси залишились. Телеведуча зізнається, її досі не влаштовує живіт, коліна і передпліччя.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.