27-річна Аліна Гросу відкрито натякнула на розрив з нареченим-росіянином: “Перший новий рік, де нас нема”

Відома українська співачка Аліна Гросу занепокоїла фанатів черговим відвертим натяком на розлучення зі своїм коханим російським актором Романом Полянським

Знаменита українська співачка Аліна Гросу останнім часом “закидає” шанувальників несподіваними натяками на негаразди в особистому житті. На особистій сторінці знаменитості з’явився анонс ліричної композиції, у якій зірка розповідає про болісний розрив зі своїм коханим.

Аліна Гросу натякнула на розлучення

На особистій сторінці в Інстаграм українська співачка опублікувала допис, у якому повідомила, що 9 грудня відбудеться довгоочікувана прем’єра її пісні. У новій композиції артистка заспівала про болісну розлуку зі своїм коханим. Зірка в тексті нового треку зазначила, що перший рік без коханого поруч важко пережити, адже відчуваєш себе дуже самотньою. Найбільше прихильників занепокоїла фраза: “Перший новий рік, там де нас нема…Така самотня без тебе зима”.

Хоча артистка не публікує фото разом зі своїм коханим Романом Полянським, після початку повномасштабного вторгнення вона публікувала кадри, на яких позує з обручкою на безіменному пальці правої руки. Тоді у коментарях підписники привітали знаменитість, яка нарешті вийшла заміж за свого бойфренда.

Нагадаємо, що Аліна Гросу вже перебувала в шлюбі. 2019 року українська співачка вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова. Попри те, що батьки дівчини вмовляли доньку подумати стосовно шлюбу та не спішити, Аліна закохалась і зіграла весілля. Пізніше пара розлучилась – їхні стосунки не пройшли перевірку часом через невірність бізнесмена.

Так, Аліна Гросу після розлучення зізналась в одному з інтерв’ю, що її колишній чоловік поставив її перед фактом – Комков запропонував співачці пожити окремо, адже він закохався в іншу жінку. Хоча знаменитість не заперечує того факту, що це була для неї болісна новина, вона дуже вдячна Олександру Комкову, який був із нею відвертим.

Колишні закохані після пишного весілля в Італії жили разом у московській квартирі, яку подарували їм батьки коханого. Аліна Гросу зізнається, що розлучення з Комковим пройшло спокійно та без будь-яких інцидентів, адже всі питання, включно з майновим, вони вирішили швидко та без претензій.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.