Діагнози українських зірок: Алла Мазур, Олена Мозгова, Міка Ньютон, чоловік Каменських Потап, Олена Кравець

Зірки шоу-бізнесу звичайні люди, які також хворіють. Читайте у статті, які діагнози ставили Аллі Мазур, Потапу, Олені Кравець та іншим українським знаменитостям.

Алла Мазур

В 2019 році телеведуча Алла Мазур зізналася, що у неї знайшли онкологічне захворювання – другу стадію раку молочної залози. Завдяки ранньому виявленню хвороби журналістка вчасно почала лікуватися і поборола недугу, ставши символом перемога над раком для всіх українців, хто зіткнувся з таким важким діагнозом.

Діагноз Алли Мазур
Діагноз Алли Мазур

Міка Ньютон

Відома українська співачка Міка Ньютон перенесла рак яєчника, який майже позбавив її шансів стати матір’ю, але вони у неї все ж є, тільки потрібно запастися терпінням, часом і грошима. Однак війна в Україні відняла у Міки час на відновлення здоров’я, зараз зірка співає на благодійних концертах, тримає інформаційний фронт та піклується про батьків і племінницю, які евакуювалися до неї в Америку.

Міка Ньютон поборола рак
Міка Ньютон поборола рак

Олена Мозгова

Колишня дружина Олександра Пономарьова, продюсер Олена Мозгова, в 2021 році повідомила, що має серйозні проблеми зі здоров’ям. Після багатьох аналізів підтвердився діагноз – хвороба Лайма чи бореліоз. Наслідки захворюванні Мозгова лікувала не один місяць.

Олена Мозгова назвала свій діагноз
Олена Мозгова назвала свій діагноз

Потап

У відомого репера і продюсера Потапа на нервовому грунті через війну в Україні паралізувало частину обличчя. Защемлення лицьового нерва доставило чоловіку Каменських багато проблем, але він йде на поправку і вже може виступати.

Потапу паралізувало обличчя
Потапу паралізувало обличчя

Олена Кравець

Зірка “Квартал 95” Олена Кравець бореться зі шкірною хворобою кропив’янкою. Все почалося з крихітної плями на тілі, але ситуація швидко погіршилася. В процесі лікування гумористка зрозуміла, що до цього призвело емоційне потрясіння, однак не розсекретила, що конкретно мала на увазі. Це почалося декілька років назад. Недуга досі з Оленою і їй важко про це говорити, поки вона повністю не вилікується.

Олена Кравець вперше показала свого законного чоловіка
Олена Кравець розповіла про свою хворобу

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.