Зірка “Кварталу” Кравець згадала про інцидент у ліфті: “Саме в цей момент ми залишаємося в суцільній темряві”

Відома українська гумористка розповіла про інцидент, який трапився з нею, поки вона бігла на важливу подію. Олена Кравець зізналась, що це був нервовий досвід

Олена Кравець почала гумористичну кар’єру задовго до того, як “Квартал 95” став таким популярним. На сцені студентського КВК зав’язалась не лише професійна діяльність артистки,  а і її особисте життя – саме там вона познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком Сергієм. Так, сьогодні артистка є однією з найпопулярніших українських зірок, за якою стежать сотні тисяч.

Олена Кравець про інцидент у ліфті

Відома українська гумористка та актриса нині веде авторське шоу “Тихий вечір з Оленою Кравець”. У рамках цього проєкту знаменитість розповіла про те, як застрягла разом зі своїми дітьми у ліфті багатоповерхівки, в якій вони живуть. Зірка зазначила, що це сталось під час екстреного вимкнення електроенергії. Крім того, додала актриса, цей досвід став для неї дійсно травматичним та нервовим.

Олена Кравець розповіла, як застрягла в ліфті разом зі своїми дітьми
Олена Кравець розповіла, як застрягла в ліфті разом зі своїми дітьми

Знаменитість та зірка “Жіночого кварталу” вирішила поділитись подробицями невтішної ситуації. Так, за зізнанням актриси, це був Хелловін. Вона разом зі своїми двійнятами поспішала на дитяче святкування події. У руках Олени Кравець були наряди для її дітлахів. Коли вони забігли до ліфта, то двійнята звернули увагу на коробку, яку зібрали її сусіди на випадок, якщо під час вимкнення електроенергії хтось опиниться замкненим у ліфті. У цій коробочці були всі необхідні речі для тимчасового перебування в ліфті.

Так, розповіла Олена Кравець, вона вирішила поцікавитись у своїх дітей тим, чи знають вони, знаходиться всередині коробки. Дітлахи пояснили, що цей маленький пакунок стоїть у ліфті спеціально для тих, хто може випадково там застрягти. Щойно двійнята завершили відповідати своїй мамі, чому у ліфті стоїть ця коробка, в будинку вимикається світло.

Зірка “Кварталу 95” розповіла про неприємний інцидент у ліфті

Артистка зазначила, що вона дуже запанікувала, адже опинилась у замкненому просторі разом зі своїми дітьми. Олена Кравець розповіла, що вони почали голосно кричати по допомогу, а вона іноді кричала навіть набагато гучніше від своїх дітей. Проте, в один момент дітлахи зупинили свою маму й повідомили, що їх вже рятують.

Схожі статті

Стала частіше купувати буряк, коли скуштувала в гостях салат. Їдять навіть ті, хто ніс воротить від буряка

Якщо ви думаєте, що не любите буряк, ви просто не вмієте його правильно готувати. Пропоную спробувати незвичайний рецепт салату з вареного буряку та зеленню, який підкорить серце будь-якого гурмана.

Кому 27-річна Мішель Андраде присвятила хіт “В твоїх очах”: “У будь-якому разі йому дуже подобається”

Мішель Андраде останнім часом живе на дві країни. А ось її бойфренд постійно перебуває у Києві, тож артистка поспішає на зустрічі з коханим, навіть присвятивши йому пісню.

“Перебиває та рветься до мене в кадр”: Наталія Мосейчук показала Філімона, який заважає їй проводити ефіри

Наталія Мосейчук вперше показала того, хто заважає їй вести програму. Філімон весь час перебивав ведучу і постійно рвався до неї в кадр. Чи готова зірка взяти в команду нового співведучого?