Юрій Горбунов показав обличчя 39-річної Каті Осадчої крупним планом без фотошопу: зморшки і горбинка на носі

7 грудня – День ангела Катерини. Відомий український шоумен Юрій Горбунов публічно привітав кохану дружину Катю Осадчу з іменинами, виклавши в Мережу її усміхнене фото крупним планом.

Юрій Горбунов не забув привітати дружину-телеведучу з Днем ангела Катерини. Ведучий зробив це на виду у багатотисячної аудиторії та виклав в своєму Інстаграм-блозі фото Осадчої зблизька. В кадрі Катя постала в стильній чорно-білій блузі, з акуратною зачіскою і легким натуральним макіяжем, вона посміхається і дивиться в бік. Знімок зроблений крупним планом, тому на ньому легко роздивитися зморшки навколо очей телеведучої, а також її горбинку на носі.

З Днем Янгола, моя красуня! З Днем Катерини! Нехай Янгол-Охоронець завжди тебе оберігає і буде поруч з тобою!! А щира посмішка не сходить з твого обличчя! З святом вас, Катрусі! Бережіть себе! І нехай Перемога настане якомога швидше!!

– написав Горбунов під фото, привітавши також інших Катерин.

В коментарях Осадча подякувала зірковому чоловіку та відповіла “Дякую, любий”.

Відмітимо, Катя Осадча і Юрій Горбунов разом приблизно з 2015 року, коли телеведучий розлучився зі своєю першою дружиною Людмилою. У нього спалахнули почуття до колеги по 1+1, з якою вони разом вели сезон вокального шоу “Голос. Діти”.

Юрій Горбунов показав обличчя Каті Осадчої крупним планом без фотошопу

Свої відносини зірки приховували довго і розсекретили вже на останніх термінах вагітності Осадчої. В 2017 пара офіційно зареєструвала стосунки і стала батьками хлопчика Івана. В 2021 у подружжя народився другий спільний син Данило. Вони мріють про донечку, а також обговорюють реальну можливість всиновити дитину, яка втратила рідних через війну.

В інтерв’ю Горбунов ділився своєю думкою про це і казав, що зараз всі хто має змогу забезпечити щасливе дитинство сиротам війни, зобов’язані це зробити, тому що діти – майбутнє України, все робиться заради них.