Марина Боржемська поділилась дієтичним меню на випадок блекауту: як не погладшати на домашньому фаст-фуді?

Відома українська фітнес-тренерка Марина Боржемська поділилась корисними рецептами та харчовими лайфхаками на випадок вимкнення світла – бути здоровими та стрункими легко!

Марина Боржемська стала відомою завдяки своїй спортивній діяльності. Разом з колишнім чоловіком В’ячеславом Узелковим вона була тренеркою на телепроєкті “Зважені та щасливі”. Нині жінка продовжує займатись своєю основною діяльністю. Крім того, фітнес-тренерка активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Там Марина Боржемська часто спілкується зі своєю авдиторією та ділиться цінними знаннями.

Корисне “блекаутне” меню від Боржемської

У новому дописі знаменитість зазначила, що через постійні вимкнення світла не кожен має змогу налагодити свій раціон так, щоб залишатись здоровим та струнким. Змінити звичний розклад дня буває важко, тому Марина Боржемська розповіла, як харчуватись правильно навіть у разі блекауту. Тренерка також наголосила на тому, що їжа – наше пальне, тому за його якістю потрібно завжди слідкувати.

Марина Боржемська поділилась секретами правильного харчування
Марина Боржемська поділилась секретами правильного харчування

Знаменитість зазначила, що важливо завжди намагатись їсти теплі страви. Аби мати змогу приготувати такі навіть у разі відсутності електроенергії, а також, якщо у вас немає газу, то варто задуматись над придбанням похідної, портативної плитки, газової горілки.

Таким чином, зазначає Боржемська, можна завжди приготувати щось смачне. Так, наприклад, ви можете зварити каші або підігріти вже готові страви. Фітнес-тренерка порадила запарювати вівсянку з фруктами, сухофруктами, горіхами. Крім того, можна зварити курячі яйця, розігріти лаваш із сиром. До базових страв не забувайте додавати овочі – так звичний раціон буде вдало доповнено корисними мікроелементами та вітамінами.

Тренерка зазначила, що можна приготувати їсти без світла
Тренерка зазначила, що можна приготувати їсти без світла

Жителям приватних будинків пощастило більше. Ті, хто мешкає у будинку з власним подвір’ям, може приготувати їжу просто неба – розвести багаття та зварити каші, супи, бульйони, підсмажити м’яса. Марина Боржемська наголосила на важливості дотримання правил пожежної безпеки

Крім того, тренерка залишила список корисних продуктів, які завжди мають бути у вас вдома:

  • Квасоля, соєве м’ясо, тофу містять багато корисних білків;
  • Рибні консерви, консервована сочевиця та інші бобові;
  • Сири, горіхи, оливки містять багато корисних жирів;
  • Цільнозернові хлібці та хліб містять вуглеводи.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.